FenerbahçeSofyan Amrabat: 'Tek ayak bile olsa devam edeceğim' dedim!

Sofyan Amrabat: 'Tek ayak bile olsa devam edeceğim' dedim!

12.08.2025 - 22:45 | Son Güncellenme:

Fenerbahçeli futbolcu Sofyan Amrabat, Feyenoord maçından sonra konuştu.

Sofyan Amrabat: Tek ayak bile olsa devam edeceğim dedim

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanş maçında Feyenoord karşısında 5-2 kazanan ve tur atlayan Fenerbahçe'de Sofyan Amrabat açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Hislerini aktaran Sofyan Amrabat, "Çok mutluyum, Elhamdülillah. Bu maçın önemini biliyorduk ve istediğimizi aldık. Galibiyeti ve turu sonuna kadar hak ettik. Taraftarın desteğini sahada her an hissettik. Feyenoord için zor bir maç olacağını biliyordum" dedi.

Gördüğü sarı karta dikkat çeken Sofyan Amrabat, "Sarı kart gördükten sonra oyun benim adıma kolay olmadı ama çok şükür maçın sonuna kadar sahada kalabildim ve takımı yalnız bırakmadım" ifadelerini kullandı.

Haberlerimizi Google’da Takip Edin
En güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Google üzerinden anında ulaşmak için bizi favorilerinize ekleyin.
Google’da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin

Maçtan önce takım arkadaşlarını motive ettiğini belirten Faslı orta saha, "Maçtan önce takıma 'Savaşacağız, hayatlarımızı ortaya koyacağız' demiştim. Çok şükür bunu sahaya yansıttık ve güzel bir zafer elde ettik. Elhamdülillah, istediğimiz sonucu aldık" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Maç içerisinde sakatlık yaşadığını dile getiren Sofyan Amrabat, "İlk yarı sol ayağımda ağrı hissettim. Devre arasında Jose Mourinho durumumu sordu. 'Tek ayak bile olsa devam edeceğim' dedim. Ağrılarım vardı ama oynamak istedim. Devre arasında ağrı kesici aldım ve ikinci yarıya çıktım. Çarşamba günü daha net bir kontrole gireceğim, umarım ciddi bir şey değildir" dedi.

Haberin Devamı

Kadıköy atmosferine parantez açan tecrübeli futbolcu, "De Kuip, Hollanda'da en iyi atmosferlerden. Ancak Kadıköy'de oynamak rakipler için çok ağır. İyi atmosferlerde oynadım, oynadığım kulüplerin statları için kötü konuşmak istemem ama Kadıköy, bence en iyisi. Burada oynamak her rakip için zor" açıklamasını yaptı.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler