Skorer Son aday Doll

Son aday Doll

26.05.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ta Tayfur Havutçu’nun ayrılmasının ardından Ragnick ve Zico ile görüşüldü ama ikisiyle de anlaşma sağlanamadı. Siyah-beyazlı ekip için her gün farklı isimler gündeme gelirken, en son, Gençlerbirliği’nin eski çalıştırıcısı Thomas Doll’un önerildiği ortaya çıktı

Son aday Doll

Her geçen gün yeni bir teknik direktör ismi ile anılan Beşiktaş’ta, bu kez Thomas Doll’un adı gündeme geldi. Gençlerbirliği’ni iki sene çalıştıran ve Türkiye’de görev aldığı dönemde oynattığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Alman teknik adamın, Beşiktaş Yönetimi’ne önerildiği ortaya çıktı.
Ralf Ragnick ve Zico ile temasa geçen fakat bu adaylarla istedikleri noktaya gelemeyen Beşiktaş Yönetimi, Başkan Fikret Orman’ın Daum’un ilk yıllarındaki gibi bir teknik adam istemesi nedeniyle Doll’u da teknik direktör listesine ekledi. Alman ekolü istenmesine rağmen kaliteli bütün Alman hocaların takım çalıştırması nedeniyle bu konuda çok az seçeneği bulunan siyah-beyazlıların, Thomas Doll’u, hem genç, hem hırslı, hem de Türkiye liglerini tanıması nedeniyle gündemine aldığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Çarşamba günü netleşebilir
Genç ve başarıya aç bir isimle yola devam etmek isteyen Beşiktaş Yönetimi’nin, ilk olarak Jürgen Klinsmann’ı düşündüğü fakat Klinsmann’ın ABD Milli Takımı’nı çalıştırması nedeniyle bu transferde geri adım attığı vurgulandı.
Thomas Doll’un yanı sıra Alman ekolü dışında başka teknik adamları da takip altına alan Beşiktaş Yönetimi, önümüzdeki günlerde Türkiye’ye dönecek olan ve Beşiktaş’a çifte kupa kazandıran Mustafa Denizli’yi de gündeminde tutmaya devam edecek. Teknik direktör krizini çözememesi nedeniyle transfer başta olmak üzere yeni sezon planlamasında somut adımlar atamayan Beşiktaş Yönetimi, bu nedenle en geç Çarşamba gününe kadar hoca krizini çözecek.

Son aday Doll