Galatasaray Son Aslan Falcao

Son Aslan Falcao

01.09.2019 - 08:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray yılın bombasını patlattı, aylardır transferi için uğraş verdiği Kolombiyalı yıldızı renklerine bağladı. 3+1 yıllık sözleşme imzalayacak Falcao’ya yıllık 5.5 milyon euro verilecek, kulübü Monaco’ya ise bonservis ücreti ödenmeyecek

Son Aslan Falcao

 Galatasaray aylardır beklenen Radamel Falcao transferinde mutlu sona ulaştı, dünyaca ünlü Kolombiyalı yıldızı renklerine bağladı. 33 yaşındaki futbolcu için bonservis ödenmeyecek.

Haberin Devamı

Monaco ile kıran kırana pazarlıklarda dün son noktayı koyan 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, İdari Menajer Şükrü Hanedar ve Menajer Ahmet Bulut akşam saatlerinde işi bitirdiler.Kadrosuna Ben Yedder ve Slimani’yi katan Monaco, bir forvet transferini daha bitirmeden Falcao’yu bırakmayacağını bildirmişti. Fransızlar dün Leipzig forması giyen Jean-Kevin Augustin’le anlaşınca Falcao’nun çıkışına izin verdiler. Galatasaray ile 3+1 seneliğine anlaşan Radamel Falcao yıllık net 5.5 milyon euro alacak. Ayrıca yıllık yaklaşık 1 milyon euro başarı bonusu da sözleşmesinde yer alacak. Falcao için bonservis ödemeyecek olan Galatasaray oyuncunun bir sonraki satışından Monaco’ya % 60 pay verecek.İstanbul’a geliyor33 yaşındaki futbolcu  bugün saat 17.00’de özel uçakla İstanbul’a gelecek. Falcao için hafta içinde Türk Telekom Stadı’nda taraftara da açık görkemli bir imza töreni düzenlenecek.

Yazarlar