İspanya La Liga Son dakika - Barcelona'dan Joao Felix atağı! Teklif: 100 milyon euro...

Son dakika - Barcelona'dan Joao Felix atağı! Teklif: 100 milyon euro...

31.03.2021 - 16:30 | Son Güncellenme:

Barcelona Başkanı Joan Laporta gözünü kararttı. La Liga devi, Atletico Madrid'in yıldızı Joao Felix için 100 milyon euro gözden çıkardı. Atletico'nun belirlediği bedel ise 150 milyon euro.

Son dakika - Barcelonadan Joao Felix atağı Teklif: 100 milyon euro...

Barcelona'nın yeni başkanı Joan Laporta, yeni bir Barcelona inşa etmek için oldukça hırslı gözüküyor.

Haberin Devamı

Lionel Messi'nin sözleşmesini yenilemek için görüşmelerini sürdüren Laporta, bir yandan Haaland'ın transferi için nabız yoklarken diğer yandan da Joa Felix'in transferi için resmen devreye girdi.Dortmund'un Haaland için talep ettiği 180 milyon euroluk bonservis bedelini yüksek bulan ancak son ana kadar masada kalmaya kararlı olan Barcelona, asıl operasyonu Atletico Madrid üzerine kuruyor.

Felix için 2019 yılında 127 milyon euro ödeyen Atletico Madrid, Portekizli yıldız için 150 milyon euro talep ediyor. Atletico'nun 150 milyon euroluk bonservis bedelinde indirime gitmesini bekleyen Barcelona, Portekizli futbolcunun bonservis bedelinin 100 milyon euro seviyesine indirmesi durumunda transfer sürecine nokta koyacak.

Haberin Devamı

Bu yıl sonunda 350 milyon euro zarar etmesi beklenen Barcelona'nın yeni başkan Laporta yönetiminde nasıl bir transfer stratejisi ve ekonomi planlaması yapacağı şimdiden büyük bir merak konusu olmaya başladı.