Futbol Son dakika Beşiktaş transfer haberleri

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri

24.06.2015 - 10:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transfer haberlerinde gündem oldukça sakin. Özelilkle eldeki futbolcuların transfer haberleri gelecek isimlerden daha fazla. Taraftarın merakla beklediği konu ise Demba Ba ve Gökhan Töre transfer olacak mı yoksa takımda kalacaklar mı? İşte Beşiktaş transfer haberlerinde son dakika gelişmeleri ve gündemdeki isimler

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri

Beşiktaş transfer haberlerinde Şenol Güneş'in teknik patron olmasıyla beraber eldeki futbolcuların ve kiralık olarak başka takımda forma giymiş oyuncuların durumu tek tek değerlendiriliyor. Peki Beşiktaş transfer haberlerinde hangi isimler transfer listesinde? Son dakika gelişmelerinde rakiplerine göre daha sakin bir gündem yaşayan Beşiktaş, hangi bölgelere transfer yapacak? İşte Beşiktaş transfer haberleri ve son dakika gelişmeleri

Demba Ba'ya Ada vetosu
Beşiktaş, Senegalli golcü Demba Ba'yı İngiltere'ye göndermeye sıcak bakmıyor. Beşiktaş Yönetimi, Didier Drogba’nın geçmişte Çin’de yaşadıkları yüzünden Shangai Shenhua’ya gitme konusunda kararsız kalan Demba Ba’yı, İngiliz ekiplerinin düşük bonservis teklif etmeleri nedeniyle Ada’ya yollamak istemiyor. Kartal, ayrılık düşüncesinde geri adım atarsa tecrübeli golcüyle yola devam etmeyi planlıyor. Çin, Katar ve İngiltere’den ciddi transfer teklifleri alan Beşiktaş’ın golcü futbolcusu Demba Ba, Shanghai Shenhua takımına gitme konusunda kesin kararını henüz yönetime bildirmedi.

Senegalli oyuncunun yaşadığı bu kararsızlık yönetimi kara kara düşündürürken, en kötü ihtimalle Demba Ba’nın önümüzdeki sezon da takımda kalması sağlanacak.

Haberin Devamı

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri


Hem Çin kulübünün hem de Beşiktaş Yönetimi’nin yeni maddi olanaklar sağladığı Demba Ba’nın, Shangai Shenhua’ya gitme konusunda daha önce bu takıma transfer olan Didier Drogba’nın yaşadığı sorunlar yüzünden kararsız kaldığı ortaya çıktı. Üç yıl önce İngiliz devi Chelsea’den ayrılarak Çin’in yolunu tutan Drogba, Shangai Shenhua’da maddi ve manevi olarak umduğunu bulamayınca Galatasaray’la sözleşme imzalamıştı.

Demba Ba’nın, Çin defterini kapatarak tercihini İngiltere’den yana kullanmak istemesi halinde Beşiktaş’ın buna onay vermeyeceği kaydedildi. Siyah-beyazlı yönetimin, İngiliz ekiplerinin bonservis bedeli olarak 5-6 milyon euroyu aşmamaları nedeniyle Demba Ba’yı en az bir sezon daha takımda tutma kararı alacağı ifade edildi.

Görüşme var
İngiltere’den gelen teklifler arasında özellikle West Bromwich’in önerisinin Demba Ba için cazip, Beşiktaş için ise kötü olduğu belirlendi. Siyah-beyazlı yönetimin Senegalli golcüyü bu şartlarda bırakmaya yanaşmadığı aktarıldı. Beşiktaş’tan ayrılmayı düşünen Demba Ba’nın durumunu en kısa sürede netleştirmek isteyen siyah-beyazlı idarecilerin, tecrübeli oyuncunun menajerleriyle önümüzdeki günlerde masaya oturması bekleniyor.

Güneş: "İkinci Burak Yılmaz olabilir!"
Şenol Güneş, geçen sezonu Eskişehirspor'da kiralık olarak geçiren Ömer Şişmanoğlu'na güveniyor. Genç futbolcuyu Almanya kampına dahil eden Güneş, bu isim için, “Altyapısı sağlam. Kendisinden istediklerimizi yerine getirirse ikinci bir Burak Yılmaz olabilir” sözlerini kullandı. Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Şenol Güneş, önceki hafta tatilini yarıda kesip gelecek sezon öncesinde oyuncular için analizlere başlamıştı.

Bu doğrultuda geçen dönemi Eskişehirspor’da kiralık olarak geçiren Ömer Şişmanoğlu’na özel ilgi gösteren Güneş, genç futbolcuyu Almanya kampının kadrosuna dahil etmişti. 25 yaşındaki golcüden çok şeyler bekleyen Güneş’in, yardımcılarıyla bu futbolcu hakkında yaptığı değerlendirmede, “Onu Burak Yılmaz’a benzetiyorum. O da 2010’da Trabzonspor’a geldiğinde düşüşteydi. Sonradan doğru yönlendirme ve sistemli çalışmayla adeta birkaç seviye birden yükseldi. Ömer’in de altyapısı sağlam. Almanya’da kendisini geliştirdi. Kişiliği oturmuş bir isim. Kendisinden istediklerimizi yerine getirirse ikinci bir Burak Yılmaz olabilir” dediği öğrenildi.

Eskişehir’de 10 golü var
Geçen sezon Slaven Bilic’in önderliğinde yapılan yeni sezon hazırlıklarında etkili bir görüntü çizen Ömer Şişmanoğlu, yaşadığı sakatlığın ardından Hırvat teknik adamın gözünden düşmüştü. Deneyimli çalıştırıcının yola; Cenk Tosun ve Mustafa Pektemek’le devam etmeye karar vermesinin ardından Ömer, Eskişehirspor’a kiralık olarak gönderilmişti. Genç futbolcu; Es Es’te 25 maça çıkıp; 10 gol ve 1 asistlik performans sergilemişti.

Kone'de geri sayım
Beşiktaş’ın stoper transferinde Lyon’da forma giyen Bakary Kone ile anlaşmaya yaklaştığı belirtildi. Kartal’ın stoper transferinde Lyon’da forma giyen Bakary Kone ile anlaşmaya yaklaştığı belirtildi. Aston Villa’lı Ron Vlaar’dan da haber bekleyen siyah-beyazlı yönetimin, Kone ile son detayları görüştüğü ifade edildi.Bu arada Beşiktaş’ın, Trabzonspor’un sözleşme imzalamaya çalıştığı Mbia için de beklemede olduğu ileri sürüldü. Atiba ile sözleşme yenileyen siyah-beyazlıların, Mbia’ya da sıcak baktığı iddia edildi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ HABERLERİNDE SON DAKİKA GELİŞMELERİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN..

‘İlk 11‘e giremezsem kovun beni!‘
Yöneticilerin "Torino'dan teklif var. Gider misin?" diye sorduğu Oğuzhan Özyakup, iddialı konuştu: "Bu sezon Beşiktaş'taki son şansım. İlk 11'e girmek için her şeyi yapacağım. Eğer yine başaramazsam, ocak ayındaki transfer döneminde beni hemen gönderin…" Beşiktaş Kulübü'nün kapısı, neredeyse her gün yeni bir resmi teklif ile çalınıyor.

Demba Ba, Gökhan Töre, Ersan Adem Gülüm, Atınç Nukan" derken Oğuzhan Özyakup'a da talip çıktı. İtalya Serie A ekibi Torino, 22 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek için Siyah-Beyazlılar ile temasa geçti. Beşiktaşlı yöneticiler, "Önce Oğuzhan ile görüşmemiz lazım. Görüşmenin ardından size döneriz" diyerek İtalyan yetkililere cevap verdi. Ozzie'ye Torino'nun teklifini ileten yöneticiler, "Gitmek ister misin. Senin kararın nedir?" sorusunu sordu. Ama 22 yaşındaki oyuncu, İtalyan ekibinin teklifini kesin bir dille geri çevirdi. Hatta çok iddialı sözler sarf etti.

ŞENOL HOCA İLE BAŞARACAĞIM!
"Bu sezon benim Beşiktaş'taki son şansım" diyerek sözlerine başlayan Oğuzhan Özyakup, "Beşiktaş'ta kalmak istiyorum. Bu sezon Şenol Güneş ile daha iyi olacağım. İlk 11'e girmek için her şeyi yapacağım. Bunu başarmak istiyorum. Eğer yine başaramazsam, ocak ayındaki transfer döneminde beni hemen gönderin. Kiralık ya da satılık hiç fark etmez" dedi. Oğuzhan Özyakup'un bu cümlelerin ardından yöneticiler, Torino Kulübü'ne "Oğuzhan'ı satmayı düşünmüyoruz" yanıtını vererek, bu teklifi reddetti.

12 ASİST İLE BEŞİKTAŞ'IN EN İYİSİ
2012-2013 yılında 500 bin euro karşılığında Arsenal'dan büyük umutlarla transfer edilen 22 yaşındaki orta saha, bir türlü beklenen performansı gösteremedi. Geçen sezon Siyah-Beyazlı forma ile 42 maçta 3 gol, 12 asist ile başarılı bir grafik çizmesine rağmen Beşiktaş camiasının beklentilerine yine karşılık veremedi. Teknik Direktör Şenol Güneş, Başkan Fikret Orman ve İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ile imza töreninin ardından yaptığı ilk toplantıda, "Kerim Frei, Oğuzhan Özyakup ve Cenk Tosun bu sezon çok farklı olacak" dedi.