Beşiktaş Son dakika - Beşiktaş'ta Kaan Ayhan olmadı yeni hedef Montero

Son dakika - Beşiktaş'ta Kaan Ayhan olmadı yeni hedef Montero

29.08.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Siyah-beyazlılar, hem stoper pozisyonunda hem orta sahada oynayabilen Kaan Ayhan için Sassuolo ile yapılan pazarlıklarda İtalyan kulübünü ikna etmeyi başaramadı. Yönetim stoperde yeni hedefi Francisco Montero olarak belirledi.

Beşiktaş stoper transferinde rotasını İspanya’ya çevirdi. Siyah-beyazlılar, hem stoper pozisyonunda hem orta sahada oynayabilen Kaan Ayhan için Sassuolo ile yapılan pazarlıklarda İtalyan kulübünü ikna etmeyi başaramadı. Sassuolo tüm çabalara rağmen milli futbolcuyu kiralık veya bonservisiyle birlikte vermeyi kabul etmeyince yönetim stoperde yeni hedefi Francisco Montero olarak belirledi.
Geçen sezon kiralık olarak Beşiktaş forması giyen 22 yaşındaki İspanyol stoper için Atletico Madrid’e resmi teklif yapıldı. Bir sezon daha Beşiktaş’ta oynamaya hazır olan Montero teklifi kabul ederken, İspanyol ekibiyle görüşmelerin devam ettiği aktarıldı.
Kartal, Montero’yu kadrosuna katarak hem stoper bölgesini takviye etmek hem de Süper Lig müsabaka statüsündeki bir zorunluluğu yerine getirmeyi hedefliyor. Bu sezon TFF’ye 14 yabancı oyuncu tescil ettiren kulüplerin kadrolarındaki yabancılardan en az birinin 01.01.1997 ve daha sonraki bir tarihte doğmuş olması gerekiyor. Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın yeniden kadrosunda görmek istediği 14 Ocak 1999 doğumlu Montero statüdeki bu şartı yerine getirdiği gibi takımı ve ligi tanıması nedeniyle de öne çıkıyor. Genç futbolcu geçen sezon 17 resmi maçta forma giyerken, lig ve kupa şampiyonluğunda pay sahibi olmuştu.

Haberin Devamı