Beşiktaş Son dakika - Beşiktaş'ta Mensah, Cenk ve Gökhan yok! Muhtemel 11'ler...

Son dakika - Beşiktaş'ta Mensah, Cenk ve Gökhan yok! Muhtemel 11'ler...

16.03.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kartal, Medipol Başakşehir’le bugün Vodafone Park’ta oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Siyah-beyazlı takım, Başakşehir karşısına tedavilerine devam edilen Cenk Tosun ve Gökhan Töre’den yoksun çıkacak.

Son dakika - Beşiktaşta Mensah, Cenk ve Gökhan yok Muhtemel 11ler...

Kartal, Medipol Başakşehir’le bugün Vodafone Park’ta oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.
Siyah-beyazlı futbolcular, Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetimindeki antrenmanda, ısınma ve istasyon koşularından sonra dar alanda çeşitli pas çalışmaları gerçekleştirdi. Taktik ağırlıklı çift kale maçla devam eden idman, şut çalışmasıyla sona erdi.
Siyah-beyazlı takım, Başakşehir karşısına tedavilerine devam edilen Cenk Tosun ve Gökhan Töre’den yoksun çıkacak. Babaannesi vefat ettiği için teknik heyetten özel izin isteyen Mensah da kadroya dahil edilmedi. Morali çok bozuk olan Ganalı oyuncunun yurt dışına gitmeyeceği belirtildi.

Haberin Devamı

10 yıllık hasret
Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası’nı son olarak 11 Mayıs 2011’de müzesine taşıdı. Kartal, o dönem adı İstanbul Büyükşehir Belediyespor olan Medipol Başakşehir’i penaltılarla mağlup ederek kupada şampiyonluğa ulaşmıştı.Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası’nı son olarak 11 Mayıs 2011’de müzesine taşıdı. Kartal, o dönem adı İstanbul Büyükşehir Belediyespor olan Medipol Başakşehir’i penaltılarla mağlup ederek kupada şampiyonluğa ulaşmıştı.Siyah-beyazlı takım, 2011-2012’de 4. kademede, 2012-13’te 5. kademede, 2013-14’te 4. kademede kupaya veda etti. 2013-2014’ten sonraki 3 sezonda kupaya son 16 turunda havlu atan Beşiktaş, 2017-18’de yarı finalde Fenerbahçe ile eşleşirken rövanşta TFF kararıyla hükmen mağlup ilan edildi. TFF’nin verdiği ceza nedeniyle 2018-19’da kupaya katılamayan Kartal, geçen sezon son 16 turunda elenmekten kurtulamadı. Ziraat Türkiye Kupası’nda 15 kez final oynayan Beşiktaş’ın 9 şampiyonluğu bulunuyor.

Haberin Devamı

Son dakika - Beşiktaşta Mensah, Cenk ve Gökhan yok Muhtemel 11ler...