Beşiktaş Son dakika - Beşiktaş'ta Teixeira çıkmazı

Son dakika - Beşiktaş'ta Teixeira çıkmazı

23.07.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, transferini bitirme aşamasına getirdiği Brezilyalı futbolcuda kötü bir sürprizle karşılaştı. Yıldız oyuncu, Birleşik Arap Emirlikleri’nden gelen teklifler karşısında Kartal’ı yeniden beklemeye aldı, siyah-beyazlıların hesabı şaştı.

Son dakika - Beşiktaşta Teixeira çıkmazı

Transferlere çok uzun süre önce başlayan ve sessiz bir şekilde çalışmayı tercih eden Beşiktaş Yönetimi, neredeyse bitme durumuna gelmiş olan Alex Teixeira transferinde çıkmaza girdi.

Haberin Devamı

Brezilyalı oyuncuyu ikna etme konusunda Josef de Souza’yı bile devreye sokan siyah-beyazlı yönetim, prensip anlaşmasına vardığı oyuncuyu Türkiye’ye getireceği sırada, yeni rakiplerle karşılaştı. Sambacı, Birleşik Arap Emirlikleri’nden bazı kulüplerin oyuncuyla yakından ilgilenmesi nedeniyle transferde beklemeye geçti.

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın da çok istediği Brezilyalı oyuncuyu kaptırmamak için yeni formüller üzerinde duran Beşiktaş Yönetimi, ya fiyat yükseltecek ya da transferden vazgeçecek. Futbolcunun vereceği kararı bekleyen siyah-beyazlı yönetim, olumsuz yanıt alması halinde ne yapacağı konusunda bazı alternatif planlar hazırladı. Takım içi dengeleri sarsmamak için transferde dikkatli adımlar atan yönetimin, şimdiden Alex’e alternatif bazı isimlerle temas kurduğu öğrenildi. Alex transferinde son dönemindeki bu sorunlar nedeniyle planlarını güncellemek zorunda kalan siyah- beyazlı kulübün bayram sonrası birkaç transferi açıklaması bekleniyor.

Haberin Devamı