Galatasaray Son dakika - Burak Elmas: "Teknik direktör adayım net Fatih Terim"

Son dakika - Burak Elmas: "Teknik direktör adayım net Fatih Terim"

07.06.2021 - 23:38 | Son Güncellenme:

19 Haziran'daki seçimde Galatasaray'ın başkan adayı olan Burak Elmas önemli açıklamalarda bulundu. Elmas, 140 milyon dolarlık desteğin hazır olduğu dile getirdi. Teknik direktör adayı için ise Fatih Terim ismini verdi.

Son dakika - Burak Elmas: Teknik direktör adayım net Fatih Terim

19 Haziran'daki seçimde Galatasaray'ın başkan adayı olan Burak Elmas önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

 TRT Radyo 1’de Spor Sevisi programına konuşan Burak Elmas, seçimde simgesi olan kırmızıyı istediğini ve kırmızı çıkınca da çok mutlu olduğunu söyledi. Elmas, kırmızı simgenin genelde kazandığı istatistiğinin hatırlatılması üzerine gülerek inşallah cevabını verdi. 

Diğer adayların kasa kolaylığı açıklamasına sitem eden Elmas, "Söz konusu Galatasaray olduğunda paranın konuşulması bizi daima rahatsız etti ve etik bulmuyoruz. Galatasaray’ın her sıkıntısını çözmek için planlarının olduğunu söyleyen Burak Elmas, 140 milyon dolarlık desteğimizin hazır olduğunu açıklamak zorunda kaldık" dedi.

"TENİK DİREKTÖR ADAYIM TERİM"

Başkan seçildiği anda teknik direktör adayım net Fatih Terim diyen Elmas, "Ama etik olarak hoca ile henüz görüşmedim. Gönlümden geçen ilk isim Fatih Terim." dedi.

Haberin Devamı

"Bizim avantajımız benim ve ekibimizdeki bazı isimlerin yöneticilik yapmış olması diyen Elmas, gerekli çalışmaları yaptık ve göreve geldikten sonra hocanın da listesini alarak en kısa zamanda çalışmalara başlayacağız."

BURAK ELMAS’IN SPONSORLARI HAZIR

Sponsorluklarla ilgili ön anlaşmalarının imzalandığını söyleyen Elmas, ilk 100 gün planlarının hazır olduğunu dile getirdi. Başkan adayı, mazbatayı alır almaz tüm imzaların resmiyete döküleceğini de açıkladı.

‘’SEÇİLEMESEK BİLE YARDIMCI OLACAĞIZ’’

Galatasaray’da başkanlık yarışı kıran kırana geçerken, TRT Radyo 1’de Ahmet Fisunoğlu’na konuk olan aday Burak Elmas, seçimi kazanamasa bile Galatasaray’ın menfaati adına seçilen yönetime kolaylık sağlayabilmek için sponsorluk projelerini yeni yönetimle paylaşacağını duyurdu.

ELMAS’TAN CENGİZ YÖNETİMİNE SİTEM

Sarı kırmızılılarda görev alan son yönetimlere tepki gösteren Elmas, ‘’onlar kulübün sahibi gibi davrandı biz ise Galatasaray’a hizmetkar olacağız’ diyerek hem seçim sürecinde yaşananlara hem de mevcut yönetimin son faaliyetlerini kınadı.

Galatasaray başkan adayı Burak Elmas, seçimden önce bir teknik direktör göreve getirilirse; çalıştırıcının sözleşmesinin hemen fesh edileceğini açıkladı. Hukuki olarak tüm hazırlıklarının tamamlandığını söyleyen Elmas, bu konuda başkan Mustafa Cengiz’i bir kez daha uyardı.

Haberin Devamı

Sarı kırmızılıların finansal olarak zor durumda olduğunu dile getiren Elmas, ‘mevcut yönetim ödeyemeyecekleri imzalar atıp, altından kalkamayacakları kararlar aldılar dedi.

‘’ŞUBELER DEĞİL YÖNETİM ANLAYIŞI AMATÖRDÜ’’

Galatasaray başkan adayı Burak Elmas, basketbol ve voleybol bana göre profesyoneldir, ama son dönemlerde amatörce yönetildiler diyerek eleştiride bulundu. Elmas, ‘’biz tüm şubelere hak ettiği değeri vererek her branşta şampiyonluk kovalayağız’’ dedi. Sözlerine salon konusuna değinerek devam eden Burak Elmas, 11 bin kapasiteli, kulübe gelir getirecek ve takımımızın Euroleague maçlarını oynayabileceği bir salon planlıyoruz’’ açıklamasını yaptı.

‘’FUTBOLU YÖNETEMEYEN BİR TFF VAR’’

Burak Elmas, Türkiye Futbol Federasyonu’nun tüm kurullarının başarısız olduğunu ve göreve gelir gelmez hem yönetimleri hem de anlayışları değiştireceklerini ilan etti. Elmas, ‘’söz konusu Galatasaray olunca önceden belirlenmiş kararlar alınıyor’’ diyerek eleştirilerini sürdürdü.

Haberin Devamı

‘’AİLEYE YALAN SÖYLENMEZ’’

Galatasaray başkanlığına adaylığını ilk açıklayan isimlerden olan Burak Elmas, tüm planlarını titizlikle hazırladıklarını ifade etti. Elmas,’’ insan ailesine yalan söylemez, biz yapamayacağımız hiçbir vaatte bulunmadık’’ diyerek kendine güvenini gösterdi.

BURAK ELMAS’TAN TARAFTAR GRUPLARINA MESAJ

‘’Bizim ultrAslan ile bir problemimiz yok, problem grubu yönetenlerde. Onlar kulübü yönetmeye soyunmamalı’’ diyen Burak Elmas, bu konudaki tavrını ortaya koydu.

Radamel Falcao'nun AS Monaco Formasıyla En İyi 5 Golü

Yazarlar