Galatasaray Son dakika - Çağla Büyükakçay'dan Can Üner için duygusal paylaşım! "Fatih Terim aradı..."

Son dakika - Çağla Büyükakçay'dan Can Üner için duygusal paylaşım! "Fatih Terim aradı..."

14.04.2021 - 21:25 | Son Güncellenme:

Milli tenisçi Çağla Büyükakçay ve Marsel İlhan'ın antrenörlüğünü yapan Can Üner hayatını kaybetti. Çağla Büyükakçay sosyal medyadan paylaşımda duygusal bir paylaşımda bulundu. Can Üner'in fanatik Galatasaraylı olduğunu söyleyen Büyükakçay, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kendisini aradığını açıkladı.

Son dakika - Çağla Büyükakçaydan Can Üner için duygusal paylaşım Fatih Terim aradı...

Milli tenisçi Çağla Büyükakçay ve Marsel İlhan'ın antrenörlüğünü yapan ve Çağla ile büyük başarılara imza atan Can Üner, 3 yıldır mücadele verdiği hastalığa yenilerek bugün vefat etti. Can Üner'in fanatik Galatasaraylı olduğunu söyleyen Büyükakçay, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kendisini aradığını açıkladı.

Haberin Devamı

Can Üner, kadın ve erkek tenisinde dünya ilk 100 sıralamasına oyuncu sokan ilk Türk tenis antrenörü olmuştu.

İŞTE O PAYLAŞIM

Timeline senle doldu taştı bugün. Acımız tarifsiz. Ben hangi birini koyim hangi birini anlatayım. Ne yazsam kelimelerim yetersiz kalır seni anlatmaya, kalacak da.

"Heykelin dikilirdi"
Hayalimi hayalin yaptın, iyiliğim, gelişimim için yeri geldi kendini paraladın, kariyerim için zor günler yaşarken bir gün ne vazgeçmeme izin verdin, ne kendin vazgeçtin. Türkiye’de başarılması çok zor görülen bir şeyi sen iki kere yapmayı başardın, başka ırktan olup Türkiye’de yaşasaydın malum insanımız sever yabancıyı, heykelin dikilirdi. Sen başarılarınla gurur duydun ama alçakgönüllüğünden hiçbir zaman taviz vermedin.

Haberin Devamı

"Fatih Terim hocam senin için aradı"
Çok heyecanlı bir insandın, haksızlığa gelemezdin , konu Galatasaraysa kendini kaybederdin, bugün Fatih Terim hocam da aradı, bilsen ne sevinirdin. İçi dışı bir derler yaa gerçekten öyleydin. Gördüğüm en iyi baba, en iyi evlatlardan biriydin, herkesin abisi, kardeşi oldun, Can’ı oldun. Bugün Türkiye seni konuşuyor ve yasını tutuyor , ne kadar sevildiğini görüp mutlu olmuşsundur umarım. Üzerimde hakkın çok , helal et , birlikte başardığımız herşey için gurur duyuyorum. Gösterdiğin 3,5 senelik inanılmaz mücadelenle ilham kaynağı oldun, hiç vazgeçmedin , seni sen yapan hep buydu , vazgeçmezdin.

"Hocamı, mentörümü kaybettim"
Burada güzel anlardan bir derleme yaptım ama hatıraların nerde olsam benimle. Türkiye kendisinden ders alınacak nitelikte harika bir spor insanını, bense her koşulda yanımda olan en iyi arkadaşımı, hocamı , mentörümü kaybettim. Seninle gurur duyuyorum gerçek Şampiyon ve seni çok seviyorum. Sonsuza kadar kalbimdesin

Son dakika - Çağla Büyükakçaydan Can Üner için duygusal paylaşım Fatih Terim aradı...

Yazarlar