Kasımpaşa Son dakika - Cihat Arslan A Milli Takım için Ünal Karaman'ı önerdi

Son dakika - Cihat Arslan A Milli Takım için Ünal Karaman'ı önerdi

12.09.2021 - 09:52 | Son Güncellenme:

Kayserispor maçının ardından açıklamalarda bulunan Cihat Arslan, "Milli Takım'da yeni bir arayış var. Görüşülen isimler arasında geçmişte duruşuyla, Trabzonspor'daki başarısıyla Ünal Karaman isminin de olması gerektiği tarafındayım. Ünal hoca çok önemli yerlerde hizmet etmiş bir teknik direktör. Büyüklerimizin onu da göz ardı etmemesi gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Son dakika - Cihat Arslan A Milli Takım için Ünal Karamanı önerdi

Kasımpaşa Teknik Direktörü Cihat Arslan Kayserispor maçının ardından konuştu.

Haberin Devamı

Deneyimli hoca, "Baştan işi sıkı tutmak lazım. Başlangıçta maçı bıraktık. Mağlup olduktan sonra maçı kovalamak zor oluyor. 5-6 arkadaşımızın performansı kötü olunca skoru yakalayamadık. Sonuç almada istediğimiz verim gelmedi. Bize geçmiş olsun. Toparlanıp, daha iyi maçlar oynayacağız" ifadelerini kullandı.

"MİLLİ TAKIM İÇİN GÖRÜŞÜLEN İSİMLER ARASINDA ÜNAL KARAMAN DA OLMALI"

Milli takım ile ilgili değerlendirmede bulunan Arslan, "Milli takımda yeni bir arayış var. Hepsi çok değerli, bu millete ve bayrağa hizmet edebilecek insanlar. Görüşülen isimler arasında geçmişte duruşuyla, Trabzonspor'daki başarısıyla Ünal Karaman isminin de olması gerektiği tarafındayım. Ünal hoca çok önemli yerlerde hizmet etmiş bir teknik direktör. Büyüklerimizin onu da göz ardı etmemesi gerektiğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı