Fenerbahçe Son dakika - Emre Belözoğlu: Görevde kaldığım sürece...

Son dakika - Emre Belözoğlu: Görevde kaldığım sürece...

25.04.2021 - 23:24 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup eden Fenerbahçe'de Futbol A Takım Direktör Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup eden Fenerbahçe'de Futbol A Takım Direktör Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"İlk yarı ve ikinci yarı için aynı şeyleri düşünmüyorum. Ne olursa olsun topun bizde kalmasını istiyorum. Sezonun en çok pozisyona girdiğimiz maçlarından birisi oldu."

"Neyi doğru yaptık, neyi yanlış yaptık diye konuşacağız. Artık her maç final, her maçı kazanmamız gerekiyor. Bu baskı oluşturuyor ancak bundan rahatsız değiliz."

"Mutluyum, her şeyden önce kazandığımız için... İlk yarı için mutluyum, ikinci yarı için aynı şeyi düşünmüyorum. Ne olursa olsun topun bizde kalmasını istiyorum. Görevde kaldığım sürece de bunu isteyeceğim."

"Kolay değil. Kasımpaşa için de zor maç. Beşiktaş'ı, Trabzon'u yendiler. İyi bir takım Kasımpaşa. Oturacağız konuşacağız arkadaşlarla. Neyi doğru yaptık, neyi yanlış yaptık diye konuşacağız. Artık her maç final, her maçı kazanmamız gerekiyor. Bu baskı oluşturuyor ancak bundan rahatsız değiliz. 4 gün süremiz var ve çok önemli bir maça gideceğiz."

Haberin Devamı

"Fenerbahçe, kurulduğu günden bu yana antrenörler bu baskıyı hissetti. Baskıdan rahatsız değiiz. Şampiyonluğu istiyoruz, arzuluyoruz. Sonuna kadar gideceğiz"

Son dakika - Emre Belözoğlu: Görevde kaldığım sürece...

Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Belözoğlu, 65. dakikadan itibaren oynanan oyunu ise beğenmediğini dile getirdi.

Yedikleri basit 2 golle sıkıntılı dakikalar yaşadıklarını belirten Belözoğlu, "Kazandığımız için mutluyum. Oyunun 3'te 2'lik bölümünden gerçekten memnunum. 65-70'ten sonra oyunun hakimiyetinde rakibimizi ortak ettik. Net ve farklı kazanabileceğimiz maça rakibimizi ortak ederek zorlu sürece girdik ve bunu kendi kendimize yaptık. Tüm arkadaşlarımıza mücadeleleri için teşekkür ediyorum. Oyunumuzu geliştirmeye devam ediyoruz. Bu yetmiyor, kazanmamız da gerekiyor. Şampiyonluğa oynuyoruz. Kazandığımız için mutluyuz. Arkadaşlarımıza rakibimizi maça ortak ettiğimiz için rahatsızlığımızı dile getirdim." ifadelerini kullandı.

Teknik adam olarak yeni bir kariyer başlangıcı içinde olduğunu anlatan Belözoğlu, maç sonunda kulübenin arkasındaki bir kişiyle yaşadığı tartışmaya ilişkin ise şunları aktardı:

Haberin Devamı

"Rakip soyunma odasında bulunan bir bireye, kulübe arkasındaki bir bireye karşı görev aldığım süre içinde kendi kulübemde hiçbir tutumum olmadı. Son dakikalarda maç istemediğimiz gibi giderken bana bir sataşma oldu. Kendimi tutmam gerekiyor ama karşılıklı bir tepki oldu. Bu, benim istemediğim bir şey. Bizlerin bu şekilde sataşmalara maruz kalmamamız gerekiyor. Hiç kimsenin, hiçbir oyuncunun bu şekilde konuşmaması gerekiyor. Yine de ben tepkimden ötürü özür diliyorum." 

Fenerbahçe'nin çok büyük bir camia olduğunu vurgulayan Belözoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Fenerbahçe'de kararlar alınıyor. Her karar da doğru olmayabilir. Erol hoca konusunda biz yönetimimizle bir karar verdik. O dönem için en doğru olduğunu düşündüğümüz için bu kararı verdik. Oyunda gelişme var ama sezon sonu başarı olursa en büyük pay sahiplerinden biri Erol hoca diyebiliriz. O dönemde de çok iyi maçlar oynadı takım. Bir karar veriyorsunuz, karşılığında bir şeyler oluyor. Fenerbahçe çok büyük camia, her konuda refleks verebilir. Önümüzde önemli maçlar var, onlara konsantre olmamız lazım."

Haberin Devamı

Şu anda sadece Fenerbahçe'nin hedeflerine odaklandığını ve kendi hedeflerini düşünmediğini de kaydeden Belözoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: 

"Psikolojik üstünlük konusunda herkesin kendine göre değerlendirmesi var. Herkes kendini favori görüyor. Biz sonuna kadar mücadele edeceğiz. Takımımın sorumlusu olarak ben her andan sorumluyum. Oyunda kontrollü olmamız gereken dönemler de var ama ikinci yarıdaki özellikle 65-70'ten sonraki oyun istemediğimiz bir oyun. Her dakikasından her saniyesinden ben sorumluyum. İyisinden de kötüsünden de. Mesut bir hafta bizimle idmana çıktı. Daha sonra kasığında ağrı hissetti ve ayrıldı ama sonra 2 gün yine çıktı. Önümüzdeki maçlarda kendisinden maksimum şekilde faydalanmaya çalışacağız."