Fenerbahçe Son dakika - Emre Belözoğlu'ndan İrfan Can'a: "Efsane olursun"

Son dakika - Emre Belözoğlu'ndan İrfan Can'a: "Efsane olursun"

05.05.2021 - 10:34 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu, İrfan Can'la görüşerek, "Böyle devam et. Fenerbahçe taraftarının sevgisini kazanırsan bu kulübün efsanelerinden biri olursun" diyerek moral verdi.

Son dakika - Emre Belözoğlundan İrfan Cana: Efsane olursun

Bu sezon sıkıntılı dönemler yaşasa da şampiyonluk yarışından kopmayan Fenerbahçe, Erzurumspor galibiyetiyle umutlarını son 3 haftaya taşıdı. Ara transferde Başakşehir'den kadroya dahil edilen İrfan Can Kahveci, Sarı-Lacivertli ekibin 3-1 kazandığı Erzurum maçında ikinci golün asistini yaptı.

Haberin Devamı

Genç oyuncu, Valencia ve Pelkas'ın attığı gollerin asistini yaparken, 90 dakikada yüzde 95 isabetli pas oranıyla güven verdi. Sakatlığı ardından Kasımpaşa maçında cezalı duruma düşen İrfan Can sert şekilde eleştirilmeye başlanmıştı.

İrfan Can'a güvenen teknik sorumlu Emre Belözoğlu, onu ilk 11'e monte etti. Belözoğlu, Ankaragücü, Sivas ve Kayseri maçlarında da İrfan'a çok güveniyor.

Belözoğlu, genç oyuncusuyla görüşerek, "Böyle devam et. Fenerbahçe taraftarının sevgisini kazanırsan bu kulübün efsanelerinden biri olursun" diye moral verdi. İrfan Can bu sezon 18'i Başakşehir, 10'u Fenerbahçe'de olmak üzere 28 lig maçına çıktı. Başakşehir'de 2 golü olan İrfan'ın henüz Fenerbahçe'de siftahı bulunmuyor.

Haberin Devamı