Çekya Son dakika - Enis Destan'dan Schick'in golüne yorum: İzlediğimde aklıma kendi golüm geldi

Son dakika - Enis Destan'dan Schick'in golüne yorum: İzlediğimde aklıma kendi golüm geldi

16.06.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

EURO 2020’de Çekya formasıyla İskoçya’ya 45.5 metreden enfes bir gol atan Patrik Schick akıllara Enis Destan’ı getirdi. Schick’in jeneriklik golünü Milliyet’e değerlendiren Altınordu’nun yıldızı, “İzlediğimde aklıma kendi golüm geldi” diye konuştu.

Son dakika - Enis Destandan Schickin golüne yorum: İzlediğimde aklıma kendi golüm geldi

CELAL UMUT EREN

Haberin Devamı

EURO 2020’de D Grubu’nda Çekya’nın yıldızı Patrik Schick, İskoçya ağlarına tam 45.5 metreden gönderdiği şutla tarihe geçti. Turnuva tarihinin benzersiz gollerinden birine imza atan 25 yaşındaki futbolcunun bu golü akıllara Altınordu’nun genç forveti Enis Destan’ı getirdi.

'AKLIMA BENİM GOLÜM GELDİ'

19 yaşındaki genç yıldızın bu sezon TFF 1. Lig play-off yarı finalinde Samsunspor deplasmanında attığı enfes gol hemen hafızalara geldi. Bu durumu Milliyet için özel olarak değerlendiren Enis, “Golü izlediğimde aklıma benim kendi golüm geldi. Çok güzel bir gol attı Patrik Schick ve bu kadar büyük bir turnuvada böyle bir golü atabilmek gerçekten olağanüstü” dedi.

O GOLÜ MİLLİYET'E ANLATTI

Samsunspor maçında orta sahanın bile gerisinden yaklaşık 60 metreden golünü atan genç yıldız, şöyle devam etti: “Benim golüme gelecek olursak, o golü atmadan önce hep Samsunspor’un kalecisi Nurullah Aslan’a bakıyordum. O pozisyon için kendimi 5 dakika önceden hazırlamıştım ve tahmin ettiğim gibi o pozisyonu da buldum. Artık orada tek iş isabetli şut atmaktı ve ben de bunu başardım.”

Haberin Devamı

Samsunspor’un kalecisi Nurullah Aslan, uzatma anlarında öne çıkmıştı. Bu arada savunmadan dönen topu kapan Enis Destan, akıllıca davranmış, usta işi bir şut çıkarmıştı. Nurullah da kalesine yetişemeden top fileleri bulmuş ve skor 2-2’ye gelerek Altınordu adını TFF 1. Lig play-off finaline yazdırmıştı. Bu golün yaklaşık mesafesi 60 metre idi.

 

Yazarlar