Turkish Airlines Euroleague Son dakika - Ergin Ataman: İyi değilim, aynı hatayı yaptık

Son dakika - Ergin Ataman: İyi değilim, aynı hatayı yaptık

28.05.2021 - 21:25 | Son Güncellenme:

Turkish Airlines Euroleague Final Four mücadelesinde Anadolu Efes, CSKA Moskova'yı 89-86 mağlup ederek adını finale yazdırdı. Anadolu Efes Koçu Ergin Ataman maç sonu açıklamalarda bulundu.

Son dakika - Ergin Ataman: İyi değilim, aynı hatayı yaptık

Turkish Airlines Euroleague Final Four mücadelesinde Anadolu Efes, CSKA Moskova'yı 89-86 mağlup ederek adını finale yazdırdı.

Haberin Devamı

Anadolu Efes Koçu Ergin Ataman maç sonunda "İyi değilim, aynı hatayı yaptık. 3 çeyrek kusursuz basketbol oynadık ama son çeyrekte yine durduk ve Clyburn'ü durduramadık. Umarım aynı hataları finalde yapmayız." ifadelerini kullandı.

"Madrid'de kaybettiğimiz maçın tekrarı gibi olmaya başladı ama son 2 savunmayı iyi yaptık ve maçı kazandık. Daha rahat kazanabilirdik. Büyük heyecan yaşattık. Herkesten özür diliyoruz bu heyecan için."

"2019 finalinin rövanşını aldık CSKA'dan. Geçen sezon şampiyonluğa giderken yolumuz durdu pandemiden dolayı. Yine finaldeyiz. İyi oynayıp kazanmaya çalışacağız."

"Kupayı kazanan İlk Türk antrenör olup olmamam önemli değil. Bir Türk takımı söz konusu. Kazanmak için çok çaba sarf edeceğiz. Elimizden geleni yapacağız. Bize inanın, biz kupayı kazanacağız."