Galatasaray Son dakika - Fatih Terim: "Belhanda mevzusunun bize zarar vermesine müsaade etmem"

Son dakika - Fatih Terim: "Belhanda mevzusunun bize zarar vermesine müsaade etmem"

13.03.2021 - 18:39 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Kayserispor ile karşı karşıya gelen Galatasaray'da Fatih Terim maç öncesinde konuştu. Belhanda sorusuna Terim cevap verdi. Terim, "İki sene üst üste şampiyon olduk, 5 maç da namağluptüm, Beşiktaş'a yenildikten sonra beni gönderdiler. Bir iki gün sonra 19.05'te ayrılma kağıdını yolladılar. Ben Galatasaray'a küsmedim" dedi.

Son dakika - Fatih Terim: Belhanda mevzusunun bize zarar vermesine müsaade etmem

Süper Lig'de Kayserispor ile karşı karşıya gelen Galatasaray'da Fatih Terim maç öncesinde konuştu

Haberin Devamı

İŞTE O AÇIKLAMALAR

"İki forveti olduğu zaman gerekirse kullanırız demiştim. Planlarım sahaya yansırsa iki forvetle devam ederiz. Olmazsa diğer alternatifleri deneriz"

"Halil'in bonservisinin alınması için yönetime teklifte bulunacağım"
"Kadroya alamadığım isimler de mutlu. Halil sezon sonuna kadar bizimle ama bonservisini alabilirsek, yönetime böyle bir teklifte bulunacağım, bizim için iyi olacak. Oğulcan kararının cezayla alakası yok. 4 yıllık sözleşmemiz var. Onunla da güzel düşüncelerim var."

"İnsanların neler beklediğini görüyorum. Biz Belhanda'yı; Nagatomo'yu, Melo'yu, Drogba'yı nasıl gönderdiysek onu da Galatasaray kültürüne yakışır şekilde yolcu ettik. Belhanda mevzusunun bize zarar vermesine müsaade etmem. Galatasaray büyük bir camia. Bu kararı kulüp almıştır. Tek önemli olan kelime ve şey Galatasaray'dır. Bu olayın bir kaos oluşturmasına izin vermeyeceğiz. Konu kapanmıştır."

Haberin Devamı

"19.05'te ayrılma kağıdını yolladılar"
"İki sene üst üste şampiyon olduk, 5 maç da namağluptüm, Beşiktaş'a yenildikten sonra beni gönderdiler. Bir iki gün sonra 19.05'te ayrılma kağıdını yolladılar. Ben Galatasaray'a küsmedim. Onun bir kaos, kriz yaratmasına izin vermeyiz. O konu orada kapanmıştır."

"Benim enerjim, sinerjim hiçbir zaman düşmez"
"Uçak sallanmaya başladığı an hostese bakarsınız. Kabin amiri başta olmak üzere. Ben kabin amiri gibi, suratında ne ifade ettiği önemli olan bir insanım. Camiam için de. Benim enerjim, sinerjim hiçbir zaman düşmez."

Yazarlar