Galatasaray Son dakika... Fatih Terim: "Nagatomo bir fırsat bulursa gidecek"

Son dakika... Fatih Terim: "Nagatomo bir fırsat bulursa gidecek"

23.01.2020 - 23:12 | Son Güncellenme:

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Nagatomo'nun geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Terim, "Nagatomo bir fırsat bulursa gidecek. Ama kalırsa da başımızın üstünde yeri var" dedi.

Son dakika... Fatih Terim: Nagatomo bir fırsat bulursa gidecek

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Çayku Rizespor maçı sonrası Nagatomo'nun geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim, Yuto Nagatomo'nun fırsat bulması durumunda takımdan ayrılacağını söyledi. Bir Japon gazetecinin vatandaşı Nagatomo'nun durumuyla ilgili sorusu üzerine Terim, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"Nagatomo, benim futbol hayatımda gördüğüm ender profesyonel oyunculardan biri. Futbolculuğu ve karakteriyle bizim için çok değerli bir oyuncu. Kendisi ile konuştum. Nagatomo bize çok büyük hizmetler yaptı. Karşılıklı hiçbir sıkıntımız yok. Birbirimizi çok seviyoruz. Nagatomo bir fırsat bulursa gidecek ama kalırsa başımızın üzerinde yeri var. Bir derdimiz, sıkıntımız yok. Hala antrenmanların en çok çalışanı. Denilen her şeyi yapıyor. Böyle futbolcuyu bulmak çok zor. Keşke çok daha önce karşılaşsaydık. Nagatomo'yu kırmak kimsenin aklına gelmez. O nasıl isterse öyle davranacağız."

Nagatomo'nun Inter'de oynarken attığı gol

Yazarlar