Fenerbahçe Son dakika - Fenerbahçe fişi erken çekmek istiyor! Muhtemel 11'ler

Son dakika - Fenerbahçe fişi erken çekmek istiyor! Muhtemel 11'ler

11.05.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sivasspor’u sahasında konuk edecek Fenerbahçe bir yandan da diğer maçları takip edecek. Özellikle ilk yarıda gol bulmayı amaçlayan Emre Belözoğlu ve ekibi stres yaşamak istemiyor.

Sivasspor’u sahasında konuk edecek Fenerbahçe bir yandan da diğer maçları takip edecek. Beşiktaş-Karagümrük ve Denizlispor-Galatasaray maçlarının aynı saatte başlayacak olması nedeniyle sarı-lacivertlilerde gözler bir yandan bu mücadelelerde olacak.
Ankaragücü deplasmanındaki gibi geriye düşme sancısını yaşamak istemeyen teknik heyet, ilk golü atan taraf olmak istiyor. Özellikle ilk yarıda gol bulmayı amaçlayan Emre Belözoğlu ve ekibi stres yaşamak istemiyor.

Haberin Devamı

Son dakika - Fenerbahçe fişi erken çekmek istiyor Muhtemel 11ler

Hazırlıklar tamam
Sarı-lacivertlilerde bugün oynanacak Sivasspor maçının hazırlıkları tamamlandı. Emre Belözoğlu yönetiminde gerçekleşen idman yenilenme ve ısınma çalışmalarıyla başladı. Takım daha sonra duran top organizasyonları üzerinde durdu. Antrenmanın son bölümünde ise taktik ağırlıklı çift kale maç yapıldı. 

Herkes motive
Ligde son 2 haftaya girilirken Fenerbahçe’de tüm takım motivasyonunu artırdı. Ankaragücü maçındaki galibiyet ve sevinç görüntüleri herkesin moralini düzeltti. Son 2 maça takımın üst seviye motivasyonla hazırlandığı ve mutlaka 6 puan istedikleri aktarıldı. Emre Belözoğlu’nun da takımla yakından ilgilenmesi yüzleri güldürüyor.

Merih Demiral'ın Juventus'a Uzanan Kariyerinin Hikayesi

Haberin Devamı

Yazarlar