Fenerbahçe Son dakika: Fenerbahçe ile sözleşme uzatmayan Berke Özer'in yeni adresi ortaya çıktı!

Son dakika: Fenerbahçe ile sözleşme uzatmayan Berke Özer'in yeni adresi ortaya çıktı!

28.03.2022 - 12:56 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe ile sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek olan Berke Özer, Sarı Lacivertlilerle sözleşmesini uzatmadı. Genç oyuncunun yeni adresi ortaya çıktı.

Son dakika: Fenerbahçe ile sözleşme uzatmayan Berke Özerin yeni adresi ortaya çıktı

Fenerbahçe'de Altay Bayındır'ın sakatlanmasıyla kelyi devralan Berke Özer performansıyla eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Genç kalecinin sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek. Berke Özer, Sarı Laicvertlilerden gelen sözleşme yenileme teklifini kabul etmedi ve sezon sonunda ayrılık kesinleşti.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'DE GENÇLER İMZALADI

Sarı lacivertlilerde 17 Mart'ta Ferdi Kadıoğlu, Arda Güler, Muhammed Gümüşkaya, Melih Bostan, Osman Ertuğrul Çetin ve İsak Vural için imza töreni düzenlenmiş fakat Berke Özer sözleşme yenilemeyi kabul etmemişti. 

BERKE ÖZER İDDİASI

Türkiye Gazetesinde yer alan habere göre sürekli oynayabileceği bir takımda olmak isteyen genç eldiven, kiralık olarak iki sezon formasını giydiği Belçika ekibine geri dönmek istiyor. Fenerbahçe ’nin eski idari menajeri Hasan Çetinkaya’nın 2. başkanlığını yaptığı Westerlo, 2 Nisan’da oynayacağı Lommel maçını kazanması hâlinde en üst lige yükselecek.