Fenerbahçe Son dakika - Fenerbahçe resmen açıkladı: Ozan Tufan Watford'da

Son dakika - Fenerbahçe resmen açıkladı: Ozan Tufan Watford'da

19.08.2021 - 12:05 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Ozan Tufan'ın Premier Lig ekiplerinden Watford'a satın alma opsiyonlu olarak kiralandığını resmen açıkladı. İngiliz ekibi video eşliğinde Ozan Tufan transferini duyurdu. Watford kiralama bedeli olarak Fenerbahçe'ye 1 milyon euro ödeyecek. İngiliz ekibi, Premier Lig'den düşmezse Watford, sarı-lacivertli kulübe 7.5 milyon euro ödeyerek Ozan'ın bonservisini alacak.

Fenerbahçe, Ozan Tufan'ın Premier Lig ekiplerinden Watford'a satın alma opsiyonlu olarak kiralandığını resmen açıkladı.

Haberin Devamı

İşte sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklama: "Fenerbahçemizin formasını 2015 yılından itibaren başarıyla taşıyan futbolcumuz Ozan Tufan, İngiltere Premier Lig Takımlarından Watford’a satın alma opsiyonlu olarak kiralanmıştır.

Çok genç yaşta formamızı giyen ve çubuklunun başarısı için ter döken oyuncumuza bugüne kadar verdiği emekleri için teşekkür ediyor ve ülkemizi başarıyla temsil edeceğine yürekten inanıyoruz. Yolun açık olsun Ozan Tufan."

İŞTE SÖZLEŞMENİN DETAYLARI

Watford kiralama bedeli olarak Fenerbahçe'ye 1 milyon euro ödeyecek. İngiliz ekibi, Premier Lig'den düşmezse Watford, sarı-lacivertli kulübe 7.5 milyon euro ödeyerek Ozan'ın bonservisini alacak.

Watford videoyla transferi açıkladı

Haberin Devamı

İngiliz ekibi video eşliğinde Ozan Tufan transferini açıkladı.

İngiliz ekibinin en pahalı 3. oyuncusu

Milli futbolcu, İngiliz ekibinin en pahalı 3. oyuncusu oldu. İşte güncel değerlere göre ilk 3: 1-İsmail Sarr (22 milyon euro), 2-Imran Louza (12 milyon euro), 3- Ozan Tufan (11 milyon euro)

OZAN'DAN VEDA PAYLAŞIMI GELDİ: "HEPİNİZ HAKKINIZI HELAL EDİN"

Kulübüne her zaman iyisini vermek için mücadele ettiğini belirten Ozan Tufan, "Hani şarkıda söylüyor ya "Nasıl anlatsam, nereden başlasam" diye, işte öyle bir andayım. Bu satırları yazmayı sürekli erteledim. Ne söylesem yetmeyecek ne anlatsam eksik kalacak. Hissettiklerini kelimelere dökmenin ne kadar zor olduğunu şimdi anlıyorum. Bu armanın ağırlığını, çubukluyu 2015'te sırtıma geçirdiğimde anladım. Cihatlar, Lefterler, Canlar, Fikretler... Kolay mıydı onların girdiği kalplerde bir yer bulmak ? Belki de bu yüzden ne olursa olsun bu arma için mücadele etmekten hiç vazgeçmedim.

19 yaşında bir genç olarak geldiğim, Kadıköy'e ayak bastığım ilk andan bugüne kadar hep en iyisini vermek için çalıştım. Bazen hep birlikte üzüldük, bazen milyonlarca taraftar yan yana Fenerbahçe'nin adını haykırdık. Ancak artık veda etme zamanı geldi. Elimde şampiyonluk kupasıyla tribünlere koşmamış olmanın getirdiği hüzünle ayrılıyorum bugün evimden. Fenerbahçe armasının gölgesinde geçirdiğim 6 sene boyunca yaşattığınız tarifi mümkün olmayan hatıralar içtin hepinize kalbimin en derin yerinden teşekkür etmek istiyorum. Umarım kalplerinizde benim için açtığınız yere, ülkemden binlerce kilometre uzaktayken bile layık olabilirim. Hepiniz hakkınızı helal edin. Her gün olduğu gibi, bugün de en yüksek sesle! Sonsuza kadar Fenerbahçe!" ifadelerini kullandı. 

Haberin Devamı

Son dakika - Fenerbahçe resmen açıkladı: Ozan Tufan Watfordda

ROJIN TUFAN: "YOLUNUZ AÇIK, SONUNUZ ŞAMPİYONLUK OLSUN"

Son dakika - Fenerbahçe resmen açıkladı: Ozan Tufan Watfordda