Fenerbahçe Son dakika | Fenerbahçe'de Sinan Gümüş şoku! Gustavo kadroda...

Son dakika | Fenerbahçe'de Sinan Gümüş şoku! Gustavo kadroda...

07.03.2021 - 16:28 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Sinan Gümüş sakatlandı. Sol üst arka adalesinde 1. derece zorlanma tespit edilen oyuncunun tedavisine başlandı. Sinan Gümüş'ün bir hafta takımdan ayrı kalması bekleniyor. Bu arada sakatlığı sona eren Gustavo, Konyaspor maçı kadrosunda yer aldı. Caner Erkin ise yine kadroda yok.

Son dakika | Fenerbahçede Sinan Gümüş şoku Gustavo kadroda...

Fenerbahçe, Süper Lig’in 29. haftasında İttifak Holding Konyaspor ile yarın deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Haberin Devamı

Teknik direktör Erol Bulut yönetiminde gerçekleştirilen idman, saat 13.30’da ısınma ve çabukluk çalışmalarıyla başladı. 3 gruba ayrılan oyuncular 5’e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptı. Çift kale maçla süren antrenman; taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi.

Sadık Çiftpınar bireysel çalışmalar eşliğinde antrenmanı tamamlarken; Mesut Özil’in tedavisine devam edildi. Sol üst arka adalesinde grade 1 zorlanma tespit edilen Sinan Gümüş’ün de tedavisine başlandı. Sinan Gümüş'ün bir hafta takımdan ayrı kalması bekleniyor.

Luiz Gustavo müjdesi

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, yaşadığı sakatlık sebebiyle ligde 5 maçtır forma giyemeyen Luiz Gustavo da Konyaspor maçının kafilesine dahil edildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Konya kafilesinde şu isimler yer aldı: Altay Bayındır, Harun Tekin, Gökhan Gönül, Nazım Sangare, Filip Novak, Serdar Aziz, Mauricio Lemos, Marcel Tisserand, Attila Szalai, Luiz Gustavo, Jose Sosa, Ozan Tufan, İrfan Can Kahveci, Mert Hakan Yandaş, Dimitris Pelkas, Ferdi Kadıoğlu, Bright Osayi-Samuel, Enner Valencia, Mame Thiam, Mbwana Samatta, Papiss Cisse.

 

Yazarlar