Voleybol Son dakika - Filenin Efeleri, Avrupa Altın Ligi'nde üst üste 3. kez dörtlü finalde

Son dakika - Filenin Efeleri, Avrupa Altın Ligi'nde üst üste 3. kez dörtlü finalde

05.06.2021 - 23:32 | Son Güncellenme:

Portekiz'in ev sahipliğinde düzenlenen CEV Avrupa Altın Ligi 2'nci etap karşılaşmalarında mücadele eden A Milli Erkek Voleybol Takımı, C Grubu'ndaki beşinci maçında Portekiz'i 3-0 mağlup etti.

Son dakika - Filenin Efeleri, Avrupa Altın Liginde üst üste 3. kez dörtlü finalde

Portekiz'in ev sahipliğinde düzenlenen CEV Avrupa Altın Ligi 2'nci etap karşılaşmalarında mücadele eden A Milli Erkek Voleybol Takımı, C Grubu'ndaki beşinci maçında Portekiz'i 3-0 mağlup etti. Avrupa Altın Ligi'nde bitime 1 maç kala grup lideri olarak dörtlü finale kalmayı garantileyen millilerde, Portekiz karşısında 10 isim skora katkı sağlarken; en skorer isimler 17'şer sayıyla Burak Güngör ve Adis Lagumdzija oldu. Son şampiyon unvanıyla mücadelesini sürdüren Filenin Efeleri, çıktığı 5 maçın 5'ini de kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Haberin Devamı

Milliler, gruptaki altıncı ve son maçında yarın TSİ 17.00'de Çekya ile karşılaşacak. Filenin Efeleri, 19-20 Haziran 2021 tarihlerinde düzenlenecek Avrupa Altın Ligi Dörtlü Final müsabakalarında ev sahibi Belçika'nın yanı sıra Estonya ve Ukrayna ile mücadele edecek.