Galatasaray Son dakika - Galatasaray, Trabzonspor karşısında! Muhtemel 11'ler

Son dakika - Galatasaray, Trabzonspor karşısında! Muhtemel 11'ler

21.04.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de kritik maçta Galatasaray deplasmanda Trabzonspor'a konuk olacak. Galatasaray’da bugünkü zorlu maçta en kritik eşleşme olarak Şener-Nwakaeme görüldü.

Son dakika - Galatasaray, Trabzonspor karşısında Muhtemel 11ler

Galatasaray’da bugünkü zorlu maçta en kritik eşleşme olarak Şener-Nwakaeme görüldü. Trabzonsporlu oyuncunun hücumda çok etkili olmasından dolayı Şener uyarıldı.
Yedlin ve Linnes’in sakatlıklarından dolayı sağ bekte görev alan Şener, rakibinin hamlelerinde dikkatli olması için uyarıldı. Teknik Direktör Fatih Terim, Feghouli’nin de savunma zaafları nedeniyle, sağ kanatta oluşabilecek sıkıntılar için oyuncularının kulağını çekti, diğer futbolculardan da bu bölgede yardımcı olmaları istendi.

Haberin Devamı

Son dakika - Galatasaray, Trabzonspor karşısında Muhtemel 11ler

7 maç, 21 puan
Şampiyonluk yarışında Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin arkasında yer alan ancak Göztepe deplasmanında yeniden kendine gelen Galatasaray’da şampiyonluk için parola belirlendi: 7 maç 21 puan...Şampiyonluk yarışında Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin arkasında yer alan ancak Göztepe deplasmanında yeniden kendine gelen Galatasaray’da şampiyonluk için parola belirlendi: 7 maç 21 puan...Başkan Mustafa Cengiz’in açıklamalarından sonra İzmir deplasmanında gösterdiği reaksiyon ile dikkatleri çeken sarı-kırmızılılarda Florya’da yeniden hesaplar yapılmaya başlandı. Teknik Direktör Fatih Terim ve oyuncular, kalan 7 maçta 21 puan almaları halinde mutlu sona ulaşacaklarına inanıyor. Bu 7 maçlık periyotta zor geçeceği düşünülen maçların kendi sahalarında oynayacaklarına dikkat çeken sarı-kırmızılılar, zor ve sıkışık takvimde tablonun her an değişebileceği öngörüsünde bulunuyor. Bu nedenle her maçı final olarak değerlendiren sarı-kırmızılılar, bunun ilk ayağı olarak da Trabzon maçını görüyor. Terim ve öğrencileri, puan dezavantajına karşın 7 karşılaşmanın kazanılması halinde kesin olarak şampiyon olacaklarını düşünüyor.

Haberin Devamı

Yazarlar