Futbol Son Dakika Galatasaray Transfer Haberleri

Son Dakika Galatasaray Transfer Haberleri

29.12.2014 - 11:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray Hamza Hamzaoğlu ile birlikte yeni bir hava yakaladı. Galatasaray'ın basında öne çıkan transfer haberlerini sizin için derledik. Galatasaray devre arasında kadrosuna kimleri katacak. Sarı-kırmızılılar Erkan Zengin'i istiyor. Sneijder sezon sonu takımdan ayrılacak mı? İşte Galatasaray'ın son dakika transfer haberleri

Son Dakika Galatasaray Transfer Haberleri

Galatasaray devre arasında kalabalık bir transfer listesiyle ligin ikinci yarısına daha güçlü çıkmak istiyor Galatasaray'ın transfer haberlerinde hangi isimler yer alıyor. İşte detaylı Galatasaray transfer haberleri

Sneijder pazarlığında son dakika
Galatasaray yönetimi ile Hollandalı futbolcunun menajeri ön görüşmeyi yaptı. Aradaki fark yıllık 1.3 milyon Euro!

Duygun Yarsuvat başkanlığındaki Galatasaray Yönetimi ile Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers arasında ön görüşme yapıldığı öğrenildi. Mayıs 2016'ya kadar Cim Bom'la mukavelesi bulunan Hollandalı'nın alacağı ücret ise taraflar arasında fikir ayrılığına neden oluyor. Nedeni ise tarafların Sneijder'in yıllık ücretinin tespit edilememiş olması!

Sorun imza parası
Galatasaray'a geldiği dönemde 3.9 milyon Euro imza parası alan ve bu miktarı 3 yılda alması planlanan Hollandalı yıldızın garanti ücreti 3.2 milyon Euro. 3.9 milyon Euro'luk imza parası 3'e bölündüğünde her yıl 1.3 milyon daha alması gerekiyor. Bu durumda Sneijder'in yıllık garanti ücreti 4.5 milyon Euro'ya geliyor. Hollandalı futbolcu yılda 20 resmi maça çıktığında ise 500 bin Euro daha kazanıyor. Sneijder'in menajeri, Galatasaray yönetimi ile yaptığı her görüşmede oyuncusunun aldığı yıllık garanti ücretin 4.5 milyon Euro olduğunu savunuyor. Cim Bom cephesi ise imza parasını dikkate almıyor. İmza parasının ilk transferde göz önüne alınabileceğini ifade eden Sarı-Kırmızılı idareciler, Sneijder'in yıllık ücretinin 3.2 milyon Euro olduğunu ve bu rakam üzerinden kontrat yapabileceklerini ifade ediyor.

Fark 1.3 milyon Euro
Taraflar arasındaki uzlaşmazlığın sebebinin bu fikir ayrılığı olduğu konuşuluyor. Aradaki fark yıllık 1.3 milyon Euro. Galatasaray Yönetimi ile Sneijder'in menajerinin nasıl bir rakamda uzlaşacağı ise şu an için kestirilemiyor. Wesley Sneijder'in sözleşmesinin uzatılması için tarafların ocak ayının ortalarında İstanbul'da bir araya geleceği ifade ediliyor.

Son Dakika Galatasaray Transfer Haberleri

Haberin Devamı

Galatasaray, Justin Carter'ı resmen açıkladı
Galatasaray Liv Hospital Erkek Basketbol Takımı, ABD'li forvet Justin Carter'ı kadrosuna kattı.

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada, daha önce anlaşmaya varılan Justin Carter'la resmi sözleşme imzalandığı bildirildi.

Üç sezondur Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Uşak Sportif'te forma giyen 1,93 metre boyundaki 1987 doğumlu oyuncu, bu sezon 13,9 sayı, 6,6 ribaunt ve 2,3 asist ortalamalarıyla mücadele ediyordu.

Son Dakika Galatasaray Transfer Haberleri

Pandev Genoa flörtü
Devre arasında Galatasaray’dan ayrılabileceği söylenen Goran Pandev ile İtalyan kulübü Genoa’nın ilgilendiği belirtildi.

Devre arasında Galatasaray’dan ayrılabileceği söylenen Goran Pandev ile İtalyan kulübü Genoa’nın ilgilendiği belirtildi.

Makedon futbolcunun menajeri Carlo Pallavicino’nun, Genoa yetkilileri ile bir görüşme gerçekleştireceği ve transferi detaylandıracağı dile getirildi.

Genoa’nın bonservis bedeli konusunda Galatasaray ile görüşmelerini sürdürdüğü ve bir sorun çıkması durumunda ise Roma’nın golcüsü Marco Borriello için temaslara başlayacağı öne sürüldü.


Pandev gidecek, Joel Campbell gelecek!
Galatasaray'a sezon başında Dzemaili ile birlikte Napoliden transfer edilen Goran Pandev'in takımda istenilen performansı gösterememesinin ardından yönetim Pandev'i gönderme kararı aldı. Pandev'in gitmesinin ardından açılan yabancı sayısını da İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'de forma giyen Joel Campbell'ı kiralamanın peşinde.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde yükselişe geçen Galatasaray, devre arasında sürpriz bir transfere imza atmaya hazırlanıyor. Galatasaray sezon başında transferi için çok uğraş verdiği fakat bir türlü mutlu sona ulaşamadığı yıldızı bu sefer takıma kazandırmak istiyor. Yazın Brezilya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda ülkesi Kosta Rika ile harika bir performans ortaya koyan ve bütün otoritelerden takdir toplayan Joel Campbell yeniden Galatasaray'ın gündemine geldi. Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger'in baskısı yüzünden takımda kalmak zorunda kalan Joel Campbell, milli takımdaki başarısını Londra ekibinde gösteremeyince bir anda gözden düştü.

Pandev'e bağlı

Transfer döneminin son gününde Blerim Dzemaili ile birlikte Napoli'den transfer edilen Goran Pandev'in düşük performansı Hamza Hamzaoğlu'nu düşündürürken yıldız futbolcunun gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Hamzaoğlu, Burak Yılmaz ve Umut Bulut'un arkasında forma şansı bulamayan Pandev'i kazanmak isterken yönetim gelecek uygun bir teklifte Makedon yıldızı elden çıkarmayı planlıyor.

Satın alma yok, kiralanacak

Goran Pandev'in takımdan gönderilmesi durumunda rotasını hemen Kosta Rikalı yıldıza çevirecek olan Galatasaray bu sefer farklı bir yol haritası çizecek. Kulüpte yaşanan mali sorunlar nedeniyle bonservis bedeli ödemek istemeyen yönetimin Arsenal'a kiralama teklifiyle gideceği belirtildi. Campbell'in Arsenal'den tamamen kopmasını istemeyen Wenger'in de bu kiralama teklifine sıcak baktığı ve bu transfere onay verdiği öğrenildi. Sezon başından beri pek fazla forma şansı bulamayan ve sürekli olarak oynamak isteyen genç golcünün bu teklife onay vermesi durumunda Galatasaray devre arasında yıldız futbolcuya imzayı attıracak. Campbell'i 2011 yılında transfer eden Arsenal genç golcüyü sırasıyla Lorient, Real Betis ve Olympiakos'a kiralamıştı. Özellikle geçen sezon Yunanistan'da gösterdiği performansla milli takıma kadar yükselen Campbell, bu sezon ise Arsenal formasıyla 9 maça çıkarken sahada 224 dakika süre aldı. Kosta Rikali forvet bu görev aldığı maçlarda ise gol atma başarısı gösteremedi.

Erkan Zengin kapışması! Şok istek...
Eskişehirspor, 5 Ocak’a kadar alacakları ödenmezse serbest kalacak olan Erkan Zengin’e “1 yıla yayalım” teklifi yaptı. Oyuncu ise 5 milyon euro olarak belirlenen bonservisinin 1 milyona çekilmesini istedi.

Süper Lig’de ara transfer dönemi yaklaşıyor. Eskişehirspor’un 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Erkan Zengin, devre arasında transfer olması en muhtemel oyuncular arasında. Kulüp başkanı Mesut Hoşcan, Erkan Zengin ile görüşerek serbest kalmasının yolunu açacak başvurusundan vazgeçmesini istedi.

FIRTINA PARA, CİMBOM TAKAS İLE...

5 Ocak’a kadar geçen sezonki ve bu sezona kadar biriken alacakları ödenmezse Erkan Zengin serbest kalacak. Hoşcan, futbolcuya alacaklarını 1 yıl içinde parça parça ödemeyi vadetti. Erkan Zengin ise daha önce 5 milyon euro olarak belirlenen bonservis ücretinin 1 milyon euroya çekilmesini talep etti.

İsveç Milli Takımı forması giyen oyuncunun bu talebinin kabul edilme ihtimali yüksek. Çünkü belirlenen süreye kadar alacakları ödenmezse Eskişehirspor büyük ihtimalle ceza alacak.

Trabzonspor, 1 milyon euroyu hemen ödeyerek oyuncuyu renklerine bağlamak istiyor. Galatasaray ise Eskişehirspor’un istediği Furkan Özçal karşılığında Erkan Zengin’i takas etme niyetinde.

Galatasaray'a şok! Dany geri dönüyor
Granada Teknik Direktörü, Dany Nounkeu'yu artık takımında düşünmediğini söyledi, oyuncuya sezon sonunu beklemeden Galatasaray yolu göründü.

Haberin Devamı

Galatasaray'dan kiralık olarak gittiği Granada'da tutunamayan Dany Nounkeu'ya dönüş yolu göründü. Kamerunlu futbolcuyu bundan böyle kadroya almayı düşünmediğini yönetime ileten teknik direktör Joaquin Caparros, sezon sonunu beklemeden oyuncunun takımdan gitmesini talep etti. Granadalı idarecilerin bu gelişmenin üzerine Galatasaray yönetimiyle temasa geçerek konuyu masaya yatıracakları, oyuncuyu yarim sezon daha sözleşmesi sürmesine rağmen geri vermeyi talep edecekleri öğrenildi.

Kamerunlu futbolcu İspanyol ekibine sezon sonuna kadar kiralanmıştı. Satın alma opsiyonu bulunmayan 28 yaşındaki savunmacı için mavi-beyazlılar Galatasaray'a 390 bin euro kiralama bedeli ödemişti. Senelik 750 bin euro olarak belirlenen sabit transfer ücreti sarı-kırmızılılar tarafından ödenen oyuncu, yeni takımında ise formadan uzak kaldı. 16. haftası geride kalan La Liga'da hiç bir maçta oynatılmayan Dany'ye hocası sadece geçen hafta Kral Kupası'nda Cordoba maçında şans tanıdı ancak ilk yarının sonunda oyundan aldı. Teknik Direktör Joaquin Caparros, ardından ligdeki Getafe maçında ise takımın asıl stoperi Murillo'nun sakatlığına karşın Dany'yi ilk 18'e almadı, B takım forması giyen 21 yaşındaki Djalo'ye görev vererek kesin tavrını ortaya koydu.

Yabancı sıkıntısı katlanacak
Granada'nın, sözleşmesi sezon sonuna kadar süren Dany Nounkeu'yu devre arasında geri verme talebine Galatasaray yönetiminin ne cevap vereceği merak konusu oldu. Oyuncunun sezon ortasında dönmesi, yabancı sayısında sıkıntı yaşayan sarı-kırmızılılar için yeni bir problem daha yaratacak.