Galatasaray Son dakika - Galatasaray'da Arda Turan, 2. dalya için sahada! Muhtemel 11'ler...

Son dakika - Galatasaray'da Arda Turan, 2. dalya için sahada! Muhtemel 11'ler...

13.03.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Galatasaray deplasmanda Kayserispor'a konuk olacak. Arda Turan, bugünkü Hes Kablo Kayserispor karşılaşmasında görev alırsa Süper Lig kariyerinde 200. maçına çıkmış olacak.

Son dakika - Galatasarayda Arda Turan, 2. dalya için sahada Muhtemel 11ler...

Arda Turan, bugünkü Hes Kablo Kayserispor karşılaşmasında görev alırsa Süper Lig kariyerinde 200. maçına çıkmış olacak. Arda Turan, bugünkü Hes Kablo Kayserispor karşılaşmasında görev alırsa Süper Lig kariyerinde 200. maçına çıkmış olacak.2004-2005 sezonunda sarı-kırmızılı formayla ilk lig maçına çıkan tecrübeli futbolcu, sonraki sezonun ikinci devresini Manisaspor’da kiralık geçirmesinin ardından tekrar Cim-Bom’a döndü. İspanya macerasının ardından Medipol Başakşehir’e kiralanan Arda, bu sezonun başında tekrar Galatasaray’ın kadrosuna dahil oldu. Arda Turan, 199 karşılaşmada 35 kez ağları havalandırırken, 150 maçta Galatasaray, 34 müsabakada Medipol Başakşehir ve 15 karşılaşmada Manisaspor forması giydi.

Haberin Devamı

Son dakika - Galatasarayda Arda Turan, 2. dalya için sahada Muhtemel 11ler...

Önce ceza sonra kesik!
Sözleşmesi devam etmesine rağmen Çaykur Rizespor ile yollarını ayırdığı için TFF’den üç maç ceza alan Oğulcan Çağlayan, bunları çekti ancak takıma dönemedi.
Cezası bitmesine rağmen Ankaragücü karşılaşmasında 21 kişilik kadroda yer bulamayan sarı-kırmızılı futbolcu, dün de Kayseri deplasmanına götürülmedi. Oğulcan dışında Halil Dervişoğlu da teknik direktör inisiyatifiyle takımda yer bulamadı. Sarı-kırmızılı ekipte bu iki isim dışında, sakatlıkları süren Donk ve Emre Taşdemir de İstanbul’da kaldı.

Yazarlar