Galatasaray Son dakika - Galatasaray'da 'Daha az kazananlar' takımı sırtlıyor!

Son dakika - Galatasaray'da 'Daha az kazananlar' takımı sırtlıyor!

14.12.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray’da rekor ücret alanlar bir kenarda otururken, takımın az kazanan futbolcuları Cim-Bom’u sırtlıyor

Son dakika - Galatasarayda Daha az kazananlar takımı sırtlıyor

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılıları yukarı taşıyan ilk 11’de, Feghouli, Diagne ve Emre Akbaba dışında kalan isimler “Az para-çok iş” prensibiyle takımı sırtladı, futbolda her şeyin para olmadığını ispatladı. 2.2 milyon liralık Taylan, Aslan’ın as ekibinde en az kazanan olarak dikkat çekti.

Galatasaray’da as olarak tanımlanan isimler yedek kulübesinin ya da tribünlerin yolunu tutarken, takımın en az kazanan isimlerinden oluşan bir futbolcu topluluğu hem Aslan’ı zirveye taşıdı hem de Süper Lig’de tozu dumana kattı.
Takımda yer alan Sofian Feghouli, Mbaye Diagne ve Emre Akbaba dışında kalan isimler, takımının en az kazananları olarak görünürken, yaptıkları işlerle futbolda paranın her şey olmadığını bir kez daha gösterdi.
3 milyon eurodan fazla yani 30 milyon liraya yakın bir kazanç elde eden Muslera’nın yerine geçen Fatih Öztürk’ün yıllık ücreti 4 milyon lira... Savunmanın göbeğinde yer alan Donk 515 bin euro alırken, Marcao da 850 bin euroya oynuyor. Sol bekteki Emre Taşdemir’in ücreti ise takımda formunun zirvesindeki Taylan Antalyalı gibi 2.2 milyon lira...
Bu sezon takıma katılan Oğulcan Çağlayan bile Emre ve Taylan’dan daha fazla kazanıyor. Onun da yıllık ücreti 3 milyon 750 bin lira... Bunlara göre biraz daha iyi kazanan isim ise yeni transfer Emre Kılınç... Sarı-kırmızılılara bu sezon katılan Emre’nin bir sezondaki kazancı 11 milyon 350 bin lira...
İlk 11’de bulunan bu isimlerden daha az kazananlar ise alt yapıdan gelip A takımla birlikte olan gençler...

Haberin Devamı

Son dakika - Galatasarayda Daha az kazananlar takımı sırtlıyor

 

Fernando Muslera: Bir Galatasaray ve Süper Lig Efsanesi