23.03.2026 - 16:37 | Son Güncellenme:
Galatasaray'ın bu sezon bonservisiyle kadrosuna kattığı Victor Osimhen, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki Liverpool maçında kolundan sakatlandı.
Maçın başında yaşadığı sakatlığın ardından ilk yarıyı tamamlayan ancak sonrasında oyundan alınan Osimhen'in kolunda kırık olduğu tespit edildi.
İSTANBUL'A DÖNDÜ
Liverpool maçı sonrası ülkesi Nijerya'ya giden yıldız futbolcu bugün sabah saatlerinde İstanbul'a döndü ve hastanede kontrolleri yapıldı.
AMELİYAT KARARI
Hastanede yapılan kontrolleri sonrası yıldız golcünün tedavisi için ameliyat kararı alındı.
Galatasaray, kulüp doktoru Op. Dr. Yener İnce tarafından gerçekleştirilen ameliyatın başarılı geçtiğini açıkladı:
UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda Liverpool ile deplasmanda oynadığımız karşılaşmada sakatlanarak maça devam edemeyen oyuncumuz Victor Osimhen, bugün kulüp doktorumuz Op. Dr. Yener İnce tarafından gerçekleştirilen başarılı bir operasyon geçirmiştir.

SAHALARDAN UZAK KALACAĞI SÜRE
Galatasaray’da Victor Osimhen’in ameliyatı başarılı geçti. Başkan Dursun Özbek ve Sportif AŞ Başkanvekili Abdullah Kavukcu oyuncuyu hastanede ziyaret eti.
Milliyet gazetesi muhabiri Nevzat Dindar'ın aktardığı bilgilere göre ameliyat olan Osimhen'in 5-6 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.
KAÇIRACAĞI MAÇLAR
Nijeryalı golcü; Süper Lig’de oynanacak Trabzonspor, Göztepe, Kocaelispor ve Gençlerbirliği karşılaşmalarında forma giyemeyecek.
Yıldız ismin, planlanan takvime göre ligin 31. haftasında oynanacak Fenerbahçe derbisinde takımdaki yerini alması bekleniyor.
19 GOL 7 ASİST
Bu sezon Galatasaray formasıyla hem ligde hem Avrupa’da etkili bir performans ortaya koyan Osimhen, toplam 29 maçta 19 gol ve 7 asistlik katkı sağladı. 26 gole doğrudan etki eden yıldız oyuncunun yokluğu, sarı-kırmızılıların hücum gücünü ciddi şekilde etkileyecek.