Galatasaray Son dakika haberi - Galatasaray'da başkan adaylarından Fatih Terim çağrısı

Son dakika haberi - Galatasaray'da başkan adaylarından Fatih Terim çağrısı

17.05.2021 - 17:20 | Son Güncellenme:

Galatasaray Başkan adayları Burak Elmas, Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk, seçimler yapılana kadar futbol takımının yapılanmasıyla ilgili kararların Fatih Terim tarafından alınmasını ve çalışmaların vakit kaybetmeden başlaması çağrısında bulundu.  

Son dakika haberi - Galatasarayda başkan adaylarından Fatih Terim çağrısı

Süper Lig'de sezonu ikinci sırada tamamlayan Galatasaray'da, olağan seçimli genel kurulu öncesinde başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk; diğer başkan adaylarına teknik direktör Fatih Terim'in görevine devam etmesi için çağrıda bulundu.

Haberin Devamı

HAMAMCIOĞLU'DAN 'FATİH TERİM İLE DEVAM EDİLSİN' TEKLİFİ 

Başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu, sosyal medya hesabından, "Seçimlerin Fatih Terim'in kontratının bitimi sonrasında yapılacak olması nedeniyle; transfer ve kamp sürecinin kayıpsız geçmesi için bütün başkan adaylarına, kim kazanırsa kazansın, Fatih Terim ile yola devam edeceklerinin ifade edileceği ortak bir deklarasyona imza atmaları yönünde çağrıda bulunuyorum" mesajını paylaştı.

ÖZTÜRK'TEN FATİH TERİM AÇIKLAMASI 

Hamamcıoğlu'nun açıklamalarına adaylardan Metin Öztürk de sosyal medya hesabından destek verirken şunları kaydetti: "Diğer başkan adaylarının da Fatih Hocamızla ilgili, bizimle aynı sağduyuya sahip olduklarını öğrenmekten mutluluk duyuyoruz." 

Haberin Devamı

Son dakika haberi - Galatasarayda başkan adaylarından Fatih Terim çağrısı

Wesley Sneijder'in Ajax Formasıyla En İyi Golleri

 

 

 

 

Yazarlar