Fenerbahçe Son dakika haberi: Serdar Dursun'dan Fenerbahçe'ye Bayern Münih benzetmesi

Son dakika haberi: Serdar Dursun'dan Fenerbahçe'ye Bayern Münih benzetmesi

22.08.2021 - 14:23 | Son Güncellenme:

Adana Demirspor maçında sakatlanmasının ardından sahalardan bir süre uzak kalacak Fenerbahçe’nin yeni oyuncusu Serdar Dursun, sakatlığı ve sarı-lacivertlilere transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Son dakika haberi: Serdar Dursundan Fenerbahçeye Bayern Münih benzetmesi

ONUR DİNÇER - SKORER DIŞ HABER

Fenerbahçe’nin bu sezonki yeni transferlerinden Serdar Dursun Alman basınına açıklamalarda bulundu. Hamburger Morgenpost’a konuşan 29 yaşındaki santrfor, sonradan oyuna girip süre aldığı Adana Demirspor maçında yaşadığı talihsizlik hakkında konuştu.

‘Sakatlanmasam ilk 11’de olabilirdim’

Serdar Dursun, köprücük kemiğinde kırık meydana gelmesiyle ilgili olarak “Yeni ameliyat oldum. Bu talihsizliği yaşamasam bu hafta ilk 11’de olabilirdim” dedi.

‘Artık ikinci ligde oynamak istemedim’

Darmstadt’tan ayrıldıktan sonra bedelsiz olarak Fenerbahçe’nin yolunu tutan deneyimli futbolcu sarı-lacivertlilere transfer olma sürecini “Artık ikinci ligde oynamak istemedim. Fenerbahçe’ye gelmek harika bir karardı. Fenerbahçe’de, Almanya’da Dortmund ve Bayern Münih'te olduğu gibi bir ortam var” diye konuştu.

‘Ben olmadığıma göre artık kazanırlar!’

Almanya ikinci liginde bugünkü Hamburg-Darmstadt maçı hakkında da konuşan oyuncu eski takımı Darmstadt’ın kendisinin yokluğunda zorlanacağını esprili bir dille ifade ederek “Ben takımda olmadığıma göre muhtemelen artık Hamburg kazanır” şeklinde konuştu. Serdar’ın geçen sezon gol attığı maçta Darmstadt rakibini deplasmanda 2-1 yenerken, Türk asıllı Alman futbolcu Hamburg’a karşı bir önceki sezon ise 2 gol, 1 asistle oynamıştı.

Haberin Devamı