Beşiktaş Son dakika haberleri - Beşiktaş'a Ajdin Hasic’ten kötü haber

Son dakika haberleri - Beşiktaş'a Ajdin Hasic’ten kötü haber

30.03.2021 - 18:27 | Son Güncellenme:

Beşiktaşlı futbolcu Ajdin Hasic, Bosna Hersek U-21 Milli Takımı'nın Karadağ ile oynadığı maçta sakatlanmış ve sedye ile kenara alınmıştı. Bosna Hersek’ten Sport Centar oyuncunun sağlık durumuna ilişkin bir haber yayınladı. Beşiktaş'tan da resmi açıklama geldi. Hasic'in sezonu kapattığı belirtiliyor.

 Onur Dinçer - Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Futbolcunun uzun bir süre sahalardan uzak kalmasının beklendiği belirtilen haberde, ilk değerlendirmelere göre sakatlığın muhtemel çapraz bağlarda kopma olarak değerlendirildiği ifade edildi. Bu durumun ameliyat gerektirebileceğine işaret edildi.

Genç futbolcunun bıçak altına yatması durumunda da bunun aylarca sahalardan uzak kalması anlamına geleceğine dikkat çekildi. Sakatlık sonrası yapılan müdahalede oyundan sedye ile çıkartılan Hasic'in bir hayli acı çektiği göze çarpmıştı.

19 yaşındaki Boşnak sağ kanat oyuncusu bu sezon Beşiktaş formasını ligde sekiz maçta giydi ve bu karşılaşmalarda 2 gol kaydetti.

Beşiktaş'tan resmi açıklama geldi

Siyah-beyazlı ekip, Skorer'in haberi sonrası Hasic'in sakatlığıyla ilgili resmi bir açıklama yaptı. Açıklama şu şekilde

Haberin Devamı

Ajdin Hasic’in Sağlık Durumu Hakkında Bilgilendirme

Bosna-Hersek U-21 milli takımının Karadağ ile 29 Mart 2021 tarihinde oynadığı Avrupa U-21 Şampiyonası eleme turu grup müsabakasında sol dizinden sakatlanarak oyuna devam edemeyen futbolcumuz Ajdin Hasic’e yapılan MR incelemesi sonucunda, ön çapraz bağ ve menisküs yaralanmasi tanısı konulduğu, milli takım sağlık ekibinden tarafımıza bildirilmiştir.

Futbolcumuz Ajdin Hasic’in tedavi ve rehabilitasyon sürecine en kısa sürede başlanacaktır.

Sezonu kapattı

Genç futbolcu Ajdin Hasic'in geçirdiği ağır sakatlık nedeniyle sezonu kapattığı belirtiliyor.