Galatasaray Son dakika haberleri - Mustafa Cengiz'den WhatsApp istifası!

Son dakika haberleri - Mustafa Cengiz'den WhatsApp istifası!

31.03.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, üç gün önce, başkanların olduğu Whats App grubuna Kulüpler Birliği Vakfı Yönetimi’nden ayrıldığını yazdı.

 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un kulüpler üzerindeki etkisinden rahatsız olan Mustafa Cengiz, hepsine tepki olarak istifasını duyurdu. Birliğin, bazı kulüplerin ortak çıkarının temsil edildiği yere dönüştüğüne inanan Cengiz, yönetim kurulu toplantılarına katılmayacağını dile getirdi.

Haberin Devamı

Futbolda artık sadece saha içi değil, saha dışında da rekabet son noktaya ulaştı.

Fenerbahçe’nin, eski şampiyonlukların tescilini talep etmesi, Galatasaray’ın da buna karşı çıkması sonrasındaki çatışma ile birlikte, sarı-kırmızılıların başkanı Mustafa Cengiz’den yeni bir hamle geldi. Cengiz, Kulüpler Birliği Vakfı Yönetim Kurulu’ndan istifa ettiğini açıkladı.

Galatasaray Başkanı’nın, birliğin, bazı kulüplerin ortak çıkarının temsil edildiği yere dönüştüğünü belirterek, yönetim kurulu toplantılarına katılmayacağını açıkladığı ifade edildi. Bu durumu doğrulayan Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Ajansspor’a yaptığı açıklamada, “Galatasaray Başkanı Sayın Mustafa Cengiz, 2 gün önce Whats App grubumuza, Kulüpler Birliği’nin yönetimdeki görevinden istifa ettiğini yazdı. Mustafa Bey kesinlikle haksızlık oluyor gibi bir şey yazmadı. Sadece ‘yönetim kurulundan istifa ediyorum’ dedi” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in, buna rağmen resmi istifasını henüz Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ahmet Nur Çebi’ye ulaştırmadığı belirtildi.

Tavsiye mektubu yok
Kulüpler Birliği’nin, Fenerbahçe ve diğer kulüplerin istediği şampiyonlukların kabul edilmesi yolunda yazdığı söylenen tavsiye mektubunun ise gerçek olmadığı, konuyu Türkiye Futbol Federasyonu’na bıraktığı ifade edildi.

Yazarlar