Basketbol Son dakika - Haydi saldır Anadolu Efes!

Son dakika - Haydi saldır Anadolu Efes!

20.04.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

THY Euroleague’deki temsilcilerimizden Anadolu Efes, çeyrek final serisinin ilk maçında Real Madrid’i ağırlayacak. 3 galibiyete ulaşan takımın Final Four’a yükseleceği seride ilk iki maça Sinan Erdem Spor Salonu ev sahipliği yapacak.

Son dakika - Haydi saldır Anadolu Efes

Anadolu Efes, bugün tarihi sınavlarından birisine çıkacak. Turkish Airlines Euroleague’de normal sezonu 3. sırada bitiren lacivert-beyazlı temsilcimiz, 6. sırada yer alan Real Madrid ile çeyrek final serisinin ilk maçını Sinan Erdem Spor Salonu’nda 20.00’de oynayacak. Mücadele beIN Sports Haber kanalından şifresiz olarak yayınlanacak.
5 maç üzerinden oynanacak seride 3 galibiyete ulaşan takım adını, Köln’de düzenlenecek Final Four’a yazdıracak. Normal sezonu daha yukarıda bitiren Anadolu Efes saha avantajına sahip olduğu için bugün ve perşembe günü ev sahibi olacak. Ardından serinin 3. ve gerekmesi halinde 4. maçları Madrid’e taşınacak. 3 galibiyete ulaşan takım olmazsa, serinin kader maçına yine temsilcimiz ev sahipliği yapacak. Anadolu Efes, geçtiğimiz sezon ligi açık ara lider götürürken ve şampiyonluk için en güçlü favoriyken, salgın nedeniyle sezonun iptal edilmesinin getireceği ekstra motivasyon ile sahaya çıkacak.
Sezon başındaki kadrosundan Campazzo ve Deck gibi iki önemli isminin NBA’e transfer olması, Randolph’un ise sakatlığı nedeniyle sarsılsa da son dönemde formunu artıran, deplasmandaki Fenerbahçe Beko ve ligde kazandığı Barcelona maçlarındaki performansıyla yine çok tehlikeli bir ekip olduğunu ispatlayan Real Madrid ise kötü geçirdiği ve play-off biletini son hafta alabildiği sezonda adını Final four’a yazdırarak sürpriz gerçekleştirmeye çalışacak. Öte yandan temsilcimizde sakatlığı süren Simon’un oynayıp oynamayacağı bugün maç saatinde belli olacak.

Haberin Devamı

Yazarlar