Konyaspor Son dakika - İsmail Kartal: "Yönetim bir karar alırsa saygı duyarım"

Son dakika - İsmail Kartal: "Yönetim bir karar alırsa saygı duyarım"

07.02.2021 - 21:23 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Beşiktaş'a 1-0 mağlup olan Konyaspor'da Teknik Direktör İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'de Beşiktaş'a 1-0 mağlup olan Konyaspor'da Teknik Direktör İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"Maça dengeli başladık. Beşiktaş 10 kişi kaldıktan sonra oyunun kontrolünü biraz ele aldık fakat Beşiktaş oyunu dengeledi ve baskısını artırdı. Beşiktaş çok kaliteli bir takım. Beşiktaş daha çok istedi. Bizde de bazı oyuncularımız irade koydu ama olmadı."

"Maça 11'e 11 iken iyi başladık. Beşiktaş 10 kişi kaldıktan sonra oyunun kontrolünü ele geçirdi. Çok kaliteli bir takım. Beşiktaş 10 kişi kalmasına rağmen bu maçı daha çok istedi. Ortaya bir irade koydu."

"Bir karar almayı düşünecek durumda değilim. Yönetimden bir karar gelirse alınacak her karara saygı duyarım.

Son dakika - İsmail Kartal: Yönetim bir karar alırsa saygı duyarım

Kartal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın 10 kişi kaldığı dakikaya kadar oyunun ortada gittiğini belirterek, "Rakip 10 kişi kaldıktan sonra kontrolü ele aldık. Çok fazla üretken olamadık. İlk yarının sonlarında Beşiktaş kontrolü ele aldı. Beşiktaş 10 kişi kalmasına rağmen daha çok istedi, daha çok mücadele etti." dedi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın galibiyeti hak ettiğini kaydeden Kartal, "Bizde de maçı isteyen oyuncular vardı. Oyuncularım rakip 10 kişi diye, 'Nasıl olsa kazanırız' rehavetine girdi. Sonuçta kaybettik." diye konuştu.