Galatasaray Son dakika - Karim Hafez: "Mostafa Mohamed en büyük kulüpte"

Son dakika - Karim Hafez: "Mostafa Mohamed en büyük kulüpte"

24.03.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Mısır basınına konuşan Yeni Malatyasporlu futbolcu, "Mostafa şanslı çünkü Türkiye’nin en büyük kulübüne transfer oldu. Bu yüzden daha büyük liglere gitme şansı daha yüksek” dedi.

Son dakika - Karim Hafez: Mostafa Mohamed en büyük kulüpte

Yeni Malatyaspor’da top koşturan Mısırlı sol bek Karim Hafez, Galatasaray forması giyen vatandaşı Mustafa Muhammed’in başarılı olacağına inandığını söyledi.

Haberin Devamı

Mısır basınına konuşan Hafez, “Mostafa Mohamed’in Türkiye’de bu kadar çabuk parlayacağını düşünmüyordum çünkü Mısırlı oyuncular yurt dışına gittiklerinde kendilerini göstermek için belli bir süreye ihtiyaç duyuyorlar. Mostafa geldiğinde İngilizce bilmiyordu. Şimdi öğrenmeye başladı ve çok iyi bir şey yapıyor. Mostafa şanslı çünkü Türkiye’nin en büyük kulübüne transfer oldu. Bu yüzden daha büyük liglere gitme şansı daha yüksek” dedi.

Süper Lig’le ilgili görüşlerini de paylaşan Karim Hafez, “Bazıları Türkiye liginin düşük kalitede olduğunu ya da Mısır ligi seviyesinde olduğunu söylüyor. Burada çok iyi futbolcular top koşturuyor, burası herkesin oynayabileceği bir lig değil” yorumunu yaptı.

Yazarlar