UEFA Avrupa Ligi Son dakika - Lazio'da Galatasaray maçı öncesi Immobile seferberliği

Son dakika - Lazio'da Galatasaray maçı öncesi Immobile seferberliği

09.12.2021 - 17:39 | Son Güncellenme:

Lazio sağlık ekibi, Ciro Immobile’yi Galatasaray maçına yetiştirebilmek için zamana karşı yarışıyor. Teknik direktör Sarri, bugüne kadar Vedat Muriqi’den istediği verimi alamadığı için, İtalyan golcünün sarı-kırmızılılara karşı sahada olmasını istiyor.

Son dakika - Lazioda Galatasaray maçı öncesi Immobile seferberliği

ONUR DİNÇER/SKORER DIŞ HABERLER

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nda lideri belirleyecek Lazio-Galatasaray karşılaşması öncesinde İtalyan ekibinde Ciro Immobile telaşı yaşanıyor. Sampdoria maçının ilk yarısında iki gol birden kaydeden Immobile, sakatlığı nedeniyle ikinci yarının başında yerini Vedat Muriqi'ye bırakmıştı.  

Diz yan bağlarında bir gerilme olan Immobile'nin bu akşamki maçta oynayabilmesi için başkent ekibinde sağlık ekibi adeta seferber olmuş durumda… Lazio sağlık ekibinin yıldız golcüyü karşılaşmaya yetiştirmek için büyük gayret sarf ettiği öğrenildi.  

Immobile sakatken bile ilk 11 oynatmadı 

Lazio Teknik Direktörü Maurizio Sarri’nin, Immobile’nin yokluğunda görev alması muhtemel Vedat Muriqi’den bugüne kadar istediği verimi alamadığı için Immobile’nin maça yetiştirilmesini istediği belirtiliyor. Immobile’nin sakatlığı nedeniyle oynayamadığı Juventus maçında deneyimli teknik adam, bu duruma karşın Vedat’a ilk 11'de forma şansı vermeyerek sadece 25 dakika oynatmış, bunun yerine ilk 11'de Pedro’yu santrfora çekmek gibi bir çözüm arayışına girmişti.   

Haberin Devamı