Fenerbahçe Son dakika - Metin Sipahioğlu: "Utanmadan adalet adalet diye çığırtkanlık yapıyorlar"

Son dakika - Metin Sipahioğlu: "Utanmadan adalet adalet diye çığırtkanlık yapıyorlar"

05.03.2021 - 21:22 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Metin Sipahioğlu açıklamalarda bulundu. Sipahioğlu, "PFDK, dirsek atan bir oyuncuya (Mustafa Muhammed) sadece 1 maç ceza veriyor. Bunu veriyorsa, Türk futbolu sadece bağırma, çağırma ve algılarla yönetiliyordur." ifadelerini kullandı.

Son dakika - Metin Sipahioğlu: Utanmadan adalet adalet diye çığırtkanlık yapıyorlar

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Metin Sipahioğlu Trt Spor'a açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"Penaltının yangından mal kaçırır gibi iptal edilmesi belki dünya rekoru oldu"
"Biz kulüp olarak taraftarlarımız tarafından eleştirilsek de bizim bir çizgimiz var. Biz böyle yaptıkça zeytinyağı gibi üste çıkan ve algı yapan açıklamalar geliyor. Ülkemizi tırnak içinde 'kirli' gündemlerle meşgul etmek istemiyoruz ama Fenerbahçe'yi hedef alan demeçler oldu. Penaltının yangından mal kaçırır gibi iptal edilmesi belki dünya rekoru oldu. Büyük resmi göstermek istiyoruz."

'Yavuz hırsız, ev sahibini bastırır' bu tiyatronun tek adıdır"
"3 Temmuz 2011'de kahpe örgütün yaptığı saldırıdan sonra en büyük kumpası gördü Fenerbahçe. Bundan sonra hangi takımın zirveden dibe geldiği ve hangi takımın dipten zirveye çıktığı ortada. Bu sezon başından beri 'Rıdvan Dilmen Sezonu' algısı yaptılar. Serdar Tatlı'yı MHK'ya bizim getirdiğimiz algısını yaptılar. 'Yavuz hırsız, ev sahibini bastırır' bu tiyatronun tek adıdır."

Haberin Devamı

"Utanmadan adalet adalet diye çığırtkanlık yapıyorlar"
"Fenerbahçe, 2011'den beri sadece 1 kez şampiyon olmuştur ve 7 yıldır şampiyonluğu yoktur. Bu tablo varken hala utanmadan adalet adalet diye çığırtkanlık yapıyorlar."

"Beşiktaş, her kelimesine imza atılacak bir açıklama yaptı ama keşke Kadıköy'deki Beşiktaş maçı öncesinde hakem için 'Fenerbahçe Başkanı'nın şirketinde çalışıyor' algısı yapmasaydı da bu açıklamaları anlam bulsaydı."

"Fenerbahçe nasıl iyi niyet göstersin?"
"4 dakika 17 saniye bizim golümüz incelendi! Dün akşam gri denecek pozisyonu tek açıdan değerlendiriyorlar ve 9 saniyede yangından mal kaçırır gibi iptal ediyorlar ve sonra iyi niyet bekliyorlar. Fenerbahçe nasıl iyi niyet göstersin?"

"PFDK, dirsek atan bir oyuncuya (Mustafa Muhammed) sadece 1 maç ceza veriyor. Bunu veriyorsa, Türk futbolu sadece bağırma, çağırma ve algılarla yönetiliyordur."

"Hakem hataları olmasa, şu anda liderlik koltuğunda Fenerbahçe olurdu"
"2012 yılında playoff finalinde yapacağımız maçta rakibimizin sahaya çıkabilmesi için, stoperleri ve teknik direktörlerinin cezaları ertelendi ve sahaya çıktılar. Biz bunları gördük. Türkiye de görsün, farkında olsun. Hakem hataları olmasa, şu anda liderlik koltuğunda Fenerbahçe olurdu. Her maça final olarak odaklanacağız ve adım adım zafere yürüyeceğiz. Son 13 hafta kenetlenelim, bu yapıya karşı tek şansımız kenetlenerek mücadele etmek."

Haberin Devamı