İngiltere Premier Lig Son dakika - Ozan Kabak'tan Avrupa Süper Ligi paylaşımı!

Son dakika - Ozan Kabak'tan Avrupa Süper Ligi paylaşımı!

21.04.2021 - 00:03 | Son Güncellenme:

12 takımın ortak bildirisi ile kurulan Avrupa Süper Ligi, başlamadan dağılma tehlikesi ile karşı karşıya geldi. Liverpool'da futbolcular, organizasyona karşı çıktıklarını belirten ortak açıklama yaparken Ozan Kabak da ortak açıklamayı paylaştı

12 takımın ortak bildirisi ile kurulan Avrupa Süper Ligi, başlamadan dağılma tehlikesi ile karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

SERVET YARDIMCI 3 KULÜBÜN ÇEKİLDİĞİNİ AÇIKLADI

TFF 1. Başkanvekili ve UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, Avrupa Süper Ligi'nin kurucu üyeleri Manchester City, Chelsea ve Atletico Madridi'n organizasyondan çekildiğini ifade etti.

UEFA Yönetim Kurulu üyeliğine bugün tekrar seçilen Servet Yardımcı, TRTSpor'da açıklamalarda bulundu. Yardımcı, 12 kurucu üyeden 3ü olan Manchester City, Chelsea ve Atletico Madridin organizasyondan çekildiğini kaydetti.

MANCHESTER CITY'DEN RESMİ AÇIKLAMA: GEREKLİ İŞLEMLER BAŞLATILDI

İngiltere Premier Lig ekiplerinden ve Avrupa Süper Ligi'nin kurucu üyelerinden Manchester City de, internet sitesinden yaptığı açıklama ile organizasyondan çekilmek için resmi işlemlerin başlatıldığını bildirdi.

Haberin Devamı

LIVERPOOL FORMASI GİYEN OYUNCULARDAN ORTAK BİLDİRİ

Bir diğer İngiliz ekibi Liverpool'da forma giyen oyuncular da Avrupa Süper Ligine karşı ortak bir bildiri yayımladı. Futbolcular, Avrupa Süper Ligini istemediklerini ve bunun gerçekleşmemesini umduklarını vurguladı.

OZAN DA PAYLAŞTI
Liverpool forması giyen milli yıldızımız Ozan Kabak da ortak açıklamayı paylaştı. "Sevmedik ve gerçekleşmesini istemiyoruz. Bu bizim ortak görüşümüz. Bu kulübe ve taraftarlarına olan bağlılığımız mutlak ve koşulsuzdur. Asla yalnız yürümeyeceksiniz"