Beşiktaş Son dakika - Pjanic: "Koeman bana saygısızlık yaptı"

Son dakika - Pjanic: "Koeman bana saygısızlık yaptı"

04.09.2021 - 00:15 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın yeni transferi Pjanic Barcelona'daki günleri ve Koeman ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Son dakika - Pjanic: Koeman bana saygısızlık yaptı

Beşiktaş'ın yeni transferi Pjanic Barcelona'daki günleri ve Koeman ile ilgili İspanyol Marca'ya çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İŞTE O AÇIKLAMALAR

"Geçen sezon yaşadığım kabul edilemezdi. Koeman bana saygısızlık yaptı. Her şeyin yüzüme söylenmesini isterdim. Hayatımda hiç bir teknik direktörle, hiç bir şekilde tartışma yaşamadım ama malesef Barcelona'da bana bir şey söylenmeden oynatılmadım"

"Kariyerimde ilk kez futbolcuyla iletişim kurulmayan bir tarzla karşılaştım. Bugün hala tam olarak benden ne istendiğini bilmiyorum. Ben her zaman oynamak istedim, kalitemden eminim ve bir takıma neler verebileceğimi çok iyi biliyorum"

"Barcelona'da sıfır dakika oynamayı yine göze alamazdım. Şimdi Beşiktaş'tayım. Sezonda 30-40 maç oynayabilirim, Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilirim. Şimdi buna odaklandım ve mutluyum. Sezona başlamak için sabırsızlanıyorum. Beşiktaş'ta çok mutlu olacağımı düşünüyorum"

Haberin Devamı

"Bunları bugüne kadar hiç anlatmadım ama neler yaşandığını herkesin bilmesi gerektiğini düşünüyorum. Şimdi herkes istediğini düşünebilir. Çok çok zor bir dönemden geçtim. Şimdi sonuna kadar kendim için savaşacağım çünkü neler verebileceğimi biliyorum"