Beşiktaş Son dakika - Sakatlanan Ghezzal'ın durumu belli oldu! Menajeri açıkladı

Son dakika - Sakatlanan Ghezzal'ın durumu belli oldu! Menajeri açıkladı

26.03.2021 - 10:29 | Son Güncellenme:

1 gol, 1 asistle oynadığı Zambiya maçında sakatlanan Cezayirli yıldızın durumu belli oldu. Beşiktaşlı oyuncunun menajeri Hakan Korkmaz, "Ghezzal ile konuştum. İyi olduğunu söyledi. Bileğinde şişlik ve morluk yokmuş. Kendisini iyi hissettiğini söyledi. Şu an uçağa biniyor. Cezayir'e dönüyorlar. Şu an için endişelenecek bir durum yok" açıklamasını yaptı.

Beşiktaş'ta bu sezon sergilediği başarılı performansın ardından 2 yıl sonra yeniden Cezayir Milli Takımı'na dönen Ghezzal, Zambiya karşısında 25 dakikada 1 gol attı ve 1 asist yaptı.

Haberin Devamı

Ghezzal, Zambiya karşısında maçın 19. dakikasında takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. 25. dakikada Slimani'nin attığı golde üst üste çalımlarıyla asisti yapan Ghezzal, performansıyla ön plana çıkan isim oldu.

45. DAKİKADA SAKATLANDI

Ghezzal, Zambiya - Cezayir maçının ilk yarısında rakibiyle girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kaldı ve sakatlandı. Devrenin sonunda sakatlık sorunu yaşayan Ghezzal'a ilk müdahaleyi sağlık ekipleri sahada yaptı. Ghezzal daha sonra sağlık görevlilerin desteğiyle oyun alanını kenarına geldi.

MENAJERİ HAKAN KORKMAZ'DAN AÇIKLAMA

Yıldız futbolcunun menajeri Hakan Korkmaz, "Ghezzal ile konuştum. İyi olduğunu söyledi. Bileğinde şişlik ve morluk yokmuş. Kendisini iyi hissettiğini söyledi. Şu an uçağa biniyor. Cezayir'e dönüyorlar. Şu an için endişelenecek bir durum yok" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı