Milli Takım Son dakika - Şenol Güneş'ten Halil Dervişoğlu, İrfan Can ve Abdülkadir Ömür açıklaması!

Son dakika - Şenol Güneş'ten Halil Dervişoğlu, İrfan Can ve Abdülkadir Ömür açıklaması!

10.05.2021 - 22:02 | Son Güncellenme:

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş açıklamalarda bulundu. Güneş, "Halil Dervişoğlu'nu çok yetenekli buluyorum ama ne kadar üstüne koyacağını zaman gösterecek. Rıdvan Yılmaz'ı da takip ediyoruz. İrfan Can çok yaratıcı bir oyuncu, bir basamak daha atlaması lazım" dedi. Candaş Tolga Işık'ın "Milli Takım kampında bir anda Covid-19 vakaları yaşandı. Siz iyi korumuşunuz kendinizi." sorusuna Şenol Güneş, "Ben virüsü yenebiliyorum. Çünkü Güneş'im." cevabını verdi.

Son dakika - Şenol Güneşten Halil Dervişoğlu, İrfan Can ve Abdülkadir Ömür açıklaması

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Haber Global'de Az Önce Konuştum programında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İŞTE O AÇIKLAMALAR
"Türk futboluyla ilgili ceket pantolon örneğini vermiştim. 'Eskiden kıyafetleri 2-3 sene giyerdiniz. Şimdi kıyafetler çoğaldı. Yani imkanlar genişledi. Daha çok para, daha borç oldu. En önemlisi de eksik ve fazlalığı belirlemeden tespit yapıyoruz." 

"Bizi döverek büyütüyorlar. Eleştirdikleri kuaför hiç değişmedi, hala aynı. Ben tutucuyum, seviyorsam onunla devam ediyorum. Eleştirdikleri kravat mesaj veriyor diyorlar. Hiç öyle bir şey yok.

"Ben virüsü yenebiliyorum. Çünkü Güneş'im"
Candaş Tolga Işık'ın "Milli Takım kampında bir anda Covid-19 vakaları yaşandı. Siz iyi korumuşunuz kendinizi." sorusuna Şenol Güneş, "Ben virüsü yenebiliyorum. Çünkü Güneş'im." cevabını verdi.

"Rıdvan Yılmaz'ı da takip ediyoruz"
"Halil Dervişoğlu'nu çok yetenekli buluyorum ama ne kadar üstüne koyacağını zaman gösterecek. Rıdvan Yılmaz'ı da takip ediyoruz. İrfan Can çok yaratıcı bir oyuncu, bir basamak daha atlaması lazım. Abdülkadir Ömür, ekstra bir oyuncu. Övgü aldıktan sonra beklentiyi büyüttü. Sakatlıklar da onu çok etkiledi. Şu an kendi temposu düşük." dedi.

Haberin Devamı

"Şampiyonlar Ligi finalini seneye bize versinler"
"Bana sorarsanız Şampiyonlar Ligi finalini seneye bize versinler. Zaten finalde iki İngiliz takımı var. Seyirci de yokken bize bir katkısı olmayacaktır."

"Biz Dünya Kupası'nda 3. olurken Dünya futbolunda 3. olmadık. İdari, ekonomik ve teknik sorunlarımız var."

Burak Yılmaz, Beşiktaşlı"
"Burak Yılmaz için bana 'Beşiktaşlılara hata yaptı' denmişti. Ne yaptı? Formayı öptü. E Galatasaray'da oynuyordu. Burak Yılmaz, Beşiktaşlı. Trabzonspor'a da geldi. Beşiktaşlı."

"Fatih hoca ile aram iyi, arkadaşımız, niye sevmeyeyim? Bizden birini sevmeyenler, bizi yumurta gibi birbirimize vurdurmak istiyor. Şenol Can var, Çağdaş var, Emre hoca var, lisansı olmayanların teknik direktörlük yapmasını doğru bulmuyorum. O zaman antrenörlük mesleğine saygısızlık yapmış oluruz. Futbol ülkesinde bunun olmaması lazım."

"Asıl hedefim Dünya Kupası'na katılmak"

Avrupa Şampiyonası için Şenol Güneş şöyle konuştu, "Daha da önemlisi ülkemizi iyi tanıtmak. Olağanüstü maçlar oynamak. Belki gruptan çıkamayabiliriz de. Finale de çıkabiliriz. Bizim grup ilginç. İlk maçımız iyi bitsin, belki İtalya sonuncu olabilir. İtalya şu anda FIFA sıralamasında 7. sırada. İsviçre ve Galler de bizden önce. Rakiplerimiz güçlü. İtalyan topa sahip olarak iyi organize olan bir takım. Çok zor bir maç olacak. Üst seviye takımlarla neler yapacağımız ortaya çıkacak. İsviçre iyi. Galler hem hücuma iyi çıkan hem de defansı iyi. Azerbaycan'da iki maçımızı oynamak avantaj. Gruptan çıkmak istiyoruz. Bu turnuva bizim için daha önce oynadığımız turnuvaların üstünde bir turnuva olacak. Düşündüğümüz olgunlukta oynayacağız. Daha hızlı daha takım oynayacağız. Asıl hedefim Dünya Kupası'na katılmak."

Haberin Devamı

Oğuzhan ile Rosier'in FIFA'da Nefes Kesen Mücadelesi!