Fenerbahçe Son dakika - Süleyman Hurma'dan Sinan Gümüş açıklaması! 'Görüşmeye bile gelmedi'

Son dakika - Süleyman Hurma'dan Sinan Gümüş açıklaması! 'Görüşmeye bile gelmedi'

06.09.2021 - 21:57 | Son Güncellenme:

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Fenerbahçeli Sinan Gümüş ile ilgili açıklama yaptı. Hurma, "Sinan Gümüş için Fenerbahçe ile anlaşmamız oldu ama Sinan'ı görüşmeye bile getiremedik." dedi.

Son dakika - Süleyman Hurmadan Sinan Gümüş açıklaması Görüşmeye bile gelmedi

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, A Spor'a açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"Ben Galatasaray kulübüne saha konusunda tepki göstermedim. Bu mümkün olabilir mi? Biz o sahayı kiraladık. Biz yokmuşuz gibi davranıldı. Atatürk Olimpiyat Stadı yetkililerine 'de bunu söyledik. Konunun Galatasaray'la ilgisi yok. Fenerbahçe'ye neden tepki göstermeyip, Galatasaray'a tepki gösterdiniz yönündeki yorumlara üzüldük. Böyle bir şey yok. Açıklamada Galatasaray'ın G'si yok. Olimpiyat Stadı yetkililerine 'Biz de burada varız' dedim."

"Biz büyük takımlarla oynadığımızda kazanınca birisi için kazanıyor, kaybedince birisi için kaybetmiş gibi yorumlar yapılıyor. Büyük kulüplerimize saygı gösteriyoruz. Futbolumuzun lokomotifleri. Ancak bu ligde biz de varız. Sadece büyükler yok."

"Sinan Gümüş için Fenerbahçe ile anlaşmamız oldu ama Sinan'ı görüşmeye bile getiremedik."

Haberin Devamı

"Türkiye'de transfer yapmak çok zor, hele Karagümrük açısından daha zor. Frank Ribery'i transfer etmek istedik ama başarılı olamadık."

FENERBAHÇE YENİ GOLCÜSÜNE KAVUŞTU | Mergim Berisha Kimdir?