Süper Lig Son dakika - Süper Lig'de kader günü! Şampiyon ve küme düşenler belli olabilir

Son dakika - Süper Lig'de kader günü! Şampiyon ve küme düşenler belli olabilir

11.05.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig’de şampiyon ve küme düşen tüm takımlar bugün belli olabilir. Beşiktaş (81), Fenerbahçe (79) ve Galatasaray’ın (78) şampiyonluk mücadelesi verirken ateş hattındaki Gençlerbirliği, Erzurumspor ve Ankaragücü alınacak sonuçlara göre lige veda edebilir. Gençlerbirliği ve Erzurumspor kendi maçlarını kazanamazlarsa küme düşecekler.

Son dakika - Süper Ligde kader günü Şampiyon ve küme düşenler belli olabilir

LEVENT KALKAN

Haberin Devamı

Beşiktaş (81), Fenerbahçe (79) ve Galatasaray’ın (78) oynayacakları maçların tüm sonuçları düşünüldüğünde 27 ihtimal ortaya çıkıyor. Bunların beşinde Kartal şampiyon oluyor, diğer 22 olasılıkta şampiyonluk yarışı cumartesi günü oynanacak son haftaya kalıyor.

Yine nefesler tutuldu
Süper Lig’de bugün oynanacak 41. hafta maçları nefesleri kesecek. Müsabakaların sonuçlarına göre hem şampiyon hem de küme düşen takımlar belli olabilir. Lider Beşiktaş (81) kazanırsa, takipçileri Fenerbahçe (79) ve Galatasaray’ın (78) takılması halinde bitime bir hafta kala 16. şampiyonluğunu ilan edecek. Üç maçın tüm sonuçları düşünüldüğünde 27 ihtimal ortaya çıkıyor. Bunların beşinde Kartal şampiyon oluyor, diğer 22 olasılıkta şampiyonluk yarışı cumartesi günü oynanacak son haftaya kalıyor.

Haberin Devamı

Beraberlik yetecek mi?
Beşiktaş’ın beraberlik halinde şampiyon olma ihtimali bulunuyor. Kartal evinde Karagümrük’le yenişemezse; Fenerbahçe’nin Sivasspor’a, Galatasaray’ın Denizlispor’a mağlup olması durumunda mucizevi bir şekilde şampiyonluğa ulaşacak. Süper Lig’de Denizlispor’un ardından küme düşecek diğer üç takım da bugün netleşebilir. Ateş hattındaki Gençlerbirliği, Erzurumspor ve Ankaragücü alınacak sonuçlara göre lige veda edebilir. Gençlerbirliği ve Erzurumspor kendi maçlarını kazanamazlarsa küme düşecekler.

Son dakika - Süper Ligde kader günü Şampiyon ve küme düşenler belli olabilir

Rosier'in Vida'ya Yaptığı Su Şakası