Galatasaray Son dakika - Tayfun Bayındır: "Galatasaray yönetimiyle hukuk önünde hesaplaşacağız"

Son dakika - Tayfun Bayındır: "Galatasaray yönetimiyle hukuk önünde hesaplaşacağız"

28.04.2021 - 08:23 | Son Güncellenme:

Milliyet Gazetesi Spor Müdürü Tayfun Bayındır'ın dün "Ya aday olursa" başlıklı haberi büyük ses getirmişti. Galatasaray yönetimi akşam saatlerinde Bayındır'a yanıt verdi. Tayfun Bayındır bugün "Zorunlu açıklama" başlığıyla kaleme aldığı yazısında sarı-kırmızılı yönetimle hukuk önünde hesaplaşacaklarını vurguladı. İşte o yazı...

Son dakika - Tayfun Bayındır: Galatasaray yönetimiyle hukuk önünde hesaplaşacağız

"Değerli Milliyet okurları, hatırlayacağınız gibi dün spor sayfamızda, “Ya aday olursa” başlığı altında bir Galatasaray analizi yapmış, Fatih Terim’in Antalya maçı sonrası açıklamalarına değinmiş ve seçim süreciyle ilgili yorumumu dile getirmiştim. Ayrıca Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak’a bazı sorular sormuştum. Yazım yayınlandıktan sonra yoğun geri dönüşler aldım. “Malumun ilamı olmuş” diyenler çoğunluktaydı. “Bunlar bilindik şeyler” diyenler de oldu elbette...

Haberin Devamı

Ama en ilginç açıklama saat 18.07’de Galatasaray’ın nöbetçi (!) başkanı ile nöbetçi (!) yöneticilerinden geldi. Bu son derece çirkin, seviyesiz, tam da bu yönetime yakışacak üslupla kaleme alınan açıklamada, ne şerefim kalmış ne de haysiyetim... 41 yıllık gazeteci olan bana, “gazeteci müsveddesi” deme hadsizliğini yapmışlar. Tıpkı önceki yalanlamaları gibi... Onlardan beklenen kalibrede bir açıklama olduğu için de hiç şaşırmadım.

Şimdi onlara, tam da onların üslubuyla yanıt verebilirim, Ama, hem bana yakışmaz, hem de buna değmezler. Ben hayatım boyunca “Türk Adaleti”ne güvendim. Bu nedenle içim rahat... Hukuk önünde hesaplaşacağız mutlaka.

Şair Nefi’nin dizesiyle veda edeyim:
Bana Tahir efendi kelp demiş
İltifatı bu sözde zahirdir
Maliki mezhebim benim zira
İtikatımca kelp tahirdir."

Haberin Devamı

Haberiniz olsun (Şansal Büyüka-Milliyet)

Gazetecilik demek, haber demek... Milliyet'te önce Nevzat Dindar, arkasından Servis Müdürü Tayfun Bayındır, belki de sezonun tamamını anlatan müthiş G.Saray haberleri yaptılar. Tamamı doğru olan, hatta bazı bölümleri özel hayata girdiği için büyük bir sorumlulukla yazılmayan müthiş haberler... Türkiye, G.Saray'da yaşananların içini-dışını Milliyet'te Tayfun Bayındır ile Nevzat Dindar'dan öğrendi. Haber olsun, canımı yesin. İki arkadaşımı, iki meslektaşımı tebrik ediyorum.

Son dakika - Tayfun Bayındır: Galatasaray yönetimiyle hukuk önünde hesaplaşacağız