Trabzonspor Son dakika - Trabzonspor'da Benik Afobe’den Sörloth isyanı!

Son dakika - Trabzonspor'da Benik Afobe’den Sörloth isyanı!

11.12.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’un tecrübeli forveti samimi itiraflarda bulunurken, “Buraya geldiğim zaman Sörloth ile kendimi kıyaslamadım. Yeni bir takımız ve herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor” dedi

Son dakika - Trabzonsporda Benik Afobe’den Sörloth isyanı

Trabzonspor’da son dönemdeki performansıyla eleştirilen Benik Afobe dünkü idman öncesinde soruları yanıtladı.
Kendisini Sörloth ile karşılaştırmadığının altını çizen tecrübeli golcü, “Maçlar bittiği zaman eve gidiyorum ve maçları izliyorum, kendimin ve arkadaşlarımın analizini yapıyorum. Bu takımdan sadece Sörloth gitmedi, 5-6 isim daha ayrıldı ve taraftarlarımızın bunu bilmesi gerekiyor. Yeni bir takımımız ve takımdaki herkes ellerinden geleni yapıyor” diye konuştu.
Türkiye liginin çok zorlu olduğunu sözlerine ekleyen Afobe şöyle devam etti: “Türkiye Ligi’nin insanların düşündüklerinin aksine daha zorlu ve önemli bir lig olduğunu düşünüyorum. Hayat zaten adil değil, biz de futbolun adil olması için çalışıyoruz. Maçı hakemlere bırakmadan kendimiz kazanmak için çalışıyoruz.”
Daha iyisini yapabileceğini de vurgulayan Afobe, “Kulüpte harika insanlar var, benim arkamda duruyor. Şu ana kadar sadece 3 gole katkı sağlayabildim ama daha fazlasını yapabileceğini biliyorum. Daha yeni yeni takım arkadaşlarımla adapte oluyorum ama sezon sonu geldiği zaman farklı bir noktada olacağımıza inanıyorum” dedi.
Son olarak Trabzonspor’a başarılı olmak için geldiğini vurgulayan golcü futbolcu, “Savaşçı bir futbolcuyum ben. Sadece yeni bir tecrübe edinmeye gelmedim. Eleştirilmek için en doğru zamanın mayıs ayı olduğunu düşünüyorum. Lig sonu geldiğinde iyi bir yer olacağımızı göreceksiniz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

 

Trabzonpor'un Eğlenceli Sivasspor Hazırlıkları