Trabzonspor Son dakika - Trabzonspor'da Marek Hamsik üzüntüsü

Son dakika - Trabzonspor'da Marek Hamsik üzüntüsü

13.10.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Slovakya’nın 2022 Dünya Kupası elemelerinde Hırvatistan ile yaptığı maçta sakatlanan Marek Hamsik’in arka adalesinde çekme olduğu bildirildi.

Süper Lig’de 9. haftada Fenerbahçe ile kritik bir maça çıkacak Trabzonspor’da çalışmalar keyifli bir ortamda sürüyor. Sahasında sarı-lacivertlileri yenerek hem liderlik koltuğunu kapmak hem de ezeli rakibi karşısında galibiyet almak isteyen Karadeniz ekibi son derece motive hazırlanıyor.
Dün yapılan antrenmanda da oyuncuların moralli ve konsantre olması gözlerden kaçmadı. Futbolcuların neşeli olması antrenmanların seviyesini de artırıyor.
Teknik direktör Abdullah Avcı idaresinde idmanda takım önce ısınma ve koşu çalışmaları yaptı. Ardından duran top organizasyonlarına geçildi. Son bölümde de taktik ağırlıklı çift kale maç gerçekleştirdi. Çift kale maçta takımın neşeli olması yüzleri güldürdü.

Haberin Devamı

Hamsik üzüntüsü

Slovakya’nın 2022 Dünya Kupası elemelerinde Hırvatistan ile yaptığı maçta sakatlanan Marek Hamsik’in arka adalesinde çekme olduğu bildirildi. Milli takımda tedavisine başlanan oyuncunun, yarın Trabzon’a dönmesinin ardından MR’ı çekilecek. Yıldız oyuncunun Fenerbahçe’ye karşı forma giyip giyemeyeceği de MR’ın ardından netlik kazanacak. Hamsik, bu sezon Trabzonspor’un oynadığı 12 resmi karşılaşmanın tamamında forma giyip, bin 75 dakika görev aldı. Koita ve Abdulkadir Parmak’ın da sakatlıkları sürüyor.

Yazarlar