Fenerbahçe Son dakika transfer haberi - Fenerbahçe resmen açıkladı! Mergim Berisha ve Max Meyer ile anlaşma sağlandı

Son dakika transfer haberi - Fenerbahçe resmen açıkladı! Mergim Berisha ve Max Meyer ile anlaşma sağlandı

02.09.2021 - 20:09 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe kulübü uzun süredir beklenen forvet transferini resmen bitirdi. Sarı-lacivertli kulüp Mergim Berisha'yı açıkladı. Bu transferin ardından Max Meyer'i de kadrosuna kattı.

Son dakika transfer haberi - Fenerbahçe resmen açıkladı Mergim Berisha ve Max Meyer ile anlaşma sağlandı

Fenerbahçe, Avusturya Bundesliga ekiplerinden Red Bull Salzburg forması giyen Mergim Berisha'yı kadrosuna kattı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Avusturya'nın Red Bull Salzburg takımında forma giyen 23 yaşındaki Alman forvet Mergim Berisha'yı bonservisiyle 4 yıllığına renklerine bağladı. Sarı lacivertli kulüp resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Berisha'ya sarı-lacivert çubuklumuzla başarılar ve şampiyonluklar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Sarı-lacivertli kulüpte 11 numarayı giyecek yıldız isim, "Türkiye'nin en iyi kulübü olan Fenerbahçe'ye transfer olduğum için gurur duyuyorum. Taraftarlarımızın mutluluğu için elimden gelenin en iyisini yapacağım." dedi.

LİSANSI ÇIKARILDI
Fenerbahçe’de yeni transfer Mergim Berisha'nın lisansı çıktı.

MAX MEYER F.BAHÇE'DE
Fenerbahçe Max Meyer'i resmen duyurdu. Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Alman orta saha oyuncusu Max Meyer'i 2 yıllığına renklerine bağladı. Kendisine çubuklu formamızla başarılar ve şampiyonluklar diliyoruz. Fenerbahçe'ye hoş geldin Max." ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

Max Meyer, Fenerbahçe'de 6 numaralı formayı giyecek. Yıldız isim ilk açıklamasında "Fenerbahçe, inanılmaz bir kulüp. Bu güçlü takıma transfer olduğum için heyecanlı ve çok mutluyum. Umarım sezon sonu hedeflediğimiz şampiyonlukları kazanırız. Elimden geleni yapacağım. Sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçeli yönetici Selahattin Baki ise şu açıklamaları yaptı: "Potansiyelini tartışmaya gerek yok. 1-2 senedir işler istediği gibi gitmemiş Meyer için. Bu yeni sayfada kendisi de Fenerbahçe'yle şampiyonluk yaşamak, potansiyeline ulaşmak isteyen, başarıya aç bir futbolcu."

Enner Valencia'nın Tigres Formasıyla En iyi Anları

Yazarlar