Beşiktaş Son dakika transfer haberleri - Beşiktaş Aboubakar'ı resmen açıkladı!

Son dakika transfer haberleri - Beşiktaş Aboubakar'ı resmen açıkladı!

26.09.2020 - 13:26 | Son Güncellenme:

Beşiktaş yeni golcüsü Vincent Aboubakar'ın transferini resmen açıkladı.

Son dakika transfer haberleri - Beşiktaş Aboubakarı resmen açıkladı

Beşiktaş, 28 yaşındaki Kamerunlu forvet Vincent Aboubakar ile sözleşme imzaladığını duyurdu.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında, 2016-17 sezonunda da formamızı giymiş, Kamerunlu forvet Vincent Aboubakar ile sözleşme imzalamıştır. 2016-17 sezonunda kazandığımız Süper Lig şampiyonluğunda pay sahibi olan Vincent Aboubakar'a yeniden hoş geldin der, başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Kulübün sosyal medya hesabından da deneyimli oyuncu için "Evine, Beşiktaş'a hoş geldin Vincent Aboubakar!" mesajıyla video yayınlandı.

Bu arada beIN SPORTS'un haberine göre Vincent Aboubakar, Beşiktaş'ın Konyaspor ile oynayacağı maçın kadrosuna alındı.

'Kariyerimin en güzel anlarını burada geçirdim'

İşte Aboubakar'ın ilk sözleri;

Kulübün YouTube kanalında ve sosyal medya hesaplarında görüşlerine yer verilen 28 yaşındaki santrfor, 2016-2017 sezonunda formasını giydiği ve Süper Lig şampiyonluğu yaşadığı Beşiktaş'ta birçok güzel anısının olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Avrupa'daki ilk kupasını siyah-beyazlı takımda kazandığını vurgulayan Aboubakar, "Hayatımda çok fazla tecrübe kazandığım bu büyük kulübe döndüğüm için mutluyum. Kariyerimin en güzel anlarını burada geçirdim. Beşiktaş, düşündüğümde beni duygulandıran birçok güzel anımın olduğu, Türkiye şampiyonluğu yaşadığımız, kupalar kaldırdığımız kulübüm. Bu kulübü asla ve asla unutamam. Unutamam çünkü ben bu kulüp sayesinde parladım, bugünkü ben oldum. İşte buradayım. Ben, Vincent Aboubakar. Evime, Beşiktaş'a döndüm." ifadelerini kullandı.