Trabzonspor Son Dakika | Transfer teklifini yaptılar! Resmi açıklama geldi...

Son Dakika | Transfer teklifini yaptılar! Resmi açıklama geldi...

15.12.2020 - 19:10 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'da son dakika transfer gelişmesi... Karadeniz ekibi orta saha rotasyonunu artırmak için transfer çalışmalarını hızlandırdı.

Son Dakika | Transfer teklifini yaptılar Resmi açıklama geldi...

Tuzlaspor'dan Gökcan Kaya'nın Trabzonspor'a transferi hakkında son dakika açıklaması geldi. Tuzlaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, Gökcan Kaya'nın Trabzonspor'a transferi hakkında açıklama yaptı. Taşkın, Trabzonspor'dan Gökcan Kaya için transfer teklifi geldiğini söyledi.

Haberin Devamı

"Gökcan Kaya şu anda rahatlıkla Süper Lig'de oynayabilecek bir seviyede"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Taner Taşkın, "Gökcan Kaya'nın gelişimi için çok çaba sarf ettik. Gökcan'ı şu anda 10 numara pozisyonunda oynatıyoruz, Gökcan klasik bir 10 numara değil, merkezde delici pozisyonda oynuyor ve hücum hattına katkı sağlıyor. Gökcan Kaya şu anda rahatlıkla Süper Lig'de oynayabilecek bir seviyede.

Gökcan için Trabzonspor'dan transfer teklifi var. Gökcan'a sadece Trabzonspor'un değil Süper Lig'den diğer takımlarından da ilgisi var. Gökcan gibi bir oyuncuyu kaybetmek istemem. Fakat kulüp menfaatleri doğrultusunda transferi olabilir. Gökcan bizim emek verdiğimiz bir oyuncu. Gökcan iyi yerlerde olursa biz gurur duyarız. Gökcan'ın da önünü kesmem." ifadelerini kullandı.