İngiltere Premier Lig Son Dakika | Virgil van Dijk sezonu kapattı!

Son Dakika | Virgil van Dijk sezonu kapattı!

17.10.2020 - 18:52 | Son Güncellenme:

Premier Lig'de 5. hafta mücadelesinde Everton ile karşılaşan Liverpool'da Hollandalı savunmacı Virgil van Dijk'ın yaşadığı sakatlık yürek burktu.

Son Dakika | Virgil van Dijk sezonu kapattı

İngiltere Premier Lig'in 5. hafta açılış maçında lider Everton, konuk ettiği son şampiyon Liverpool ile berabere kaldı.

Haberin Devamı

Mücadelede Liverpool'un Hollandalı savunmacısı van Dijk talihsiz bir sakatlık yaşadı. Karşılaşmanın 10. dakikasında Everton kalecisi Pickford'un müdahalesi sonrası van Dijk penaltı bekledi.

Yardımcı hakemin ofsayt bayrağı kaldırmadığı pozisyon için VAR'dan ofsayt uyarısı geldi. Hollandalı savunmacı, ayağına aldığı sert darbe sonrası oyuna devam edemedi ve yerini Gomez'e bıraktı.

SEZONU KAPATTI

İngiliz devi Liverpool'da Virgil van Dijk şoku yaşanıyor. Everton maçında sakatlanan ve oyuna devam edemeyen Hollandalı savunmacının sezonu kapattığı belirtiliyor.

eneyimli oyuncu Everton kalecisi Pickford'un hamlesiyle maçın 11. dakikasında yerde kalmış ve oyuna devam edememişti.

Liverpool'un Dijk'in sağlık durumu ile ilgili kısa süre içinde açıklama yapması bekleniyor.

Haberin Devamı

MUSLERA DA AYNI ŞEKİLDE SAKATLANDI

Hollandalı savunmacının sakatlanmasının ardından Türk futbolseverlerin aklına Muslera'nın yaşadığı sakatlık geldi. 2019-2020 sezonunda Çaykur Rizespor ile karşılaşan Galatasaray'da bir ofsayt pozisyonunda yardımcı hakem bayrak kaldırmamış ve devam eden oyunda, Skoda ile çarpışan Muslera talihsiz bir sakatlık geçirerek aylarca sahalardan uzak kaldı.