Trabzonspor Şota'nın zor tercihi!

Şota'nın zor tercihi!

12.07.2015 - 14:47 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’da teknik direktör Şota Arveladze, yeni transferlerin takıma katılmasını beklerken, kalabalık kadrodan kimleri göndereceği konusunda da karar aşamasına geldi.

Şotanın zor tercihi

Hollanda kampını yarın sona erdirerek Türkiye’ye dönecek olan Trabzonspor’da kadro şişkinliğini eritmenin formülleri aranıyor. Sportif Direktör Süleyman Hurma, 33 oyuncunun bulunduğu kamp kadrosunun son durumuyla ilgili sık sık Teknik Direktör Şota Arveladze ile toplantı yaparak, takımdan gönderilecek isimleri belirlemeye çalışıyor. Hollanda kampına 30 kişilik futbolcu kadrosuyla gelen, Hakan Arıkan’ın kamptan ayrılması, Medjani, Waris, M’bia ve kaleci Yavuz’un katılmasıyla 33 kişilik bir kadroya ulaşan bordo-mavililerde bu sayının daha da artması bekleniyor.

Haberin Devamı

YENİ KATILIM DA OLACAK

Lazio ile anlaşmaya varılan Cavanda’nın katılımı, transferi düşünülen bir forvet, stoper ve kalecinin de alınmasıyla 37 kişiye ulaşacak olan kadroda Cardozu’nun da gelişiyle 38 futbolcu olacak. Bu isimlerden en az 12 tanesinin gönderilmesi ve kadronun 25-26 oyuncu seviyelerine indirilmesi bekleniyor. Teknik Direktör Şota Arveladze’nin,kamp ve hazırlık maçlarındaki performanslarını göz önünde bulunduracağı oyuncularıyla ilgili kararı önümüzdeki hafta içinde Sportif Direktör Süleyman Hurma’ya iletmesi bekleniyor. Gidecek oyuncuların listesini belirledikten sonra bu oyunculara kulüp bulunması için çalışmalara başlanacağı vurgulandı.

KİRALAMA YÖNTEMİ UYGULANACAK

Özellikle yığılma olan bölgelerdeki isimlerin azaltılarak alternatifli bir kadro oluşturmayı düşünen Şota Arveladze’nin, bazı futbolcuların satılmasını da istemediği, kadrodaki şişkinlik nedeniyle bu oyuncular için kiralama formülünün kullanılacağı belirtildi.

Haberin Devamı

YARIN DÖNÜYORLAR

Trabzonspor, 3 Temmuz’dan bu yana sürdürdüğü Hollanda kampını yarın tamamlayarak Türkiye’ye dönecek. Arnhem kenti yakınlarındaki Renkum kasabasında çalışmalarına devam eden bordo-mavililer, sabah yapacağı ter antrenmanının ardından karayoluyla Almanya’nın Düsseldorf kentine geçecek. Trabzonspor’un saat 14.40’ta THY’nin özel uçağıyla 4 saatlik yolculuğun ardından akşama saatlerinde Trabzon’a ulaşması bekleniyor. 16 Temmuz’da Avni Aker’de Lüksemburg temsilcisi Differdange ile UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçını oynayacak olan Trabzonspor, 18 Temmuz’da ikinci kamp dönemine başlayacak.

Yazarlar